Breaking News
25 Απριλίου 2018

Η Ματίνα Σωτηρίου πραγματοποίησε πολύ καλή προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάντμιντον που διεξάγεται στην Ισπανία, αν και ηττήθηκε από την Τουρκάλα Ντεμιρμπάγκ.



Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ματίνα Σωτηρίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάντμιντον που διεξάγεται στην Ισπανία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αν και μόλις 15 χρονών, κοίταξε την Ντεμιρμπάγκ στα μάτια, αλλά ηττήθηκε με 2-0.

Η Τουρκάλα, που φιγουράρει στο νο78 του ranking list, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σωτηρίου (νο555), καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-2. Το επίπεδο της Ντεμιρμπάγκ και η απειρία της Σερραίας αθλήτριας στοίχισαν και τελικά έχασε το σετ με 21-19.

Το τελικό 2-0 δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της Ματίνας Σωτηρίου είναι ευοίωνο. Άλλωστε, αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία των γυναικών κι έδειξε ότι μπορεί με σκληρή δουλειά να ανταπεξέλθει.

Η Σερραία αθλήτρια είναι νο1 στον πίνακα αξιολόγησης κ-15 του ευρωπαϊκού ranking list.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics