Breaking News
22 Μαρτίου 2019


Κριός

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και θα εξακολουθήσει να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν αποστάσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Η διπλωματία σου είναι απαραίτητη προκειμένου να καταφέρεις να ξεγλιστρήσει από άβολες καταστάσεις και να κρατήσεις τα προσχήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι, για αυτό μην το επιχειρήσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει όμως είναι ακόμα πιο πιθανόν να ψάχνεις να βρεις μία αφορμή για να του/ης ασκήσεις κριτική. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί ιδιαίτερη μαεστρία και υπομονή προκειμένου να καταφέρεις να την προσεγγίσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις διεξοδικά κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να τελειώσεις εδώ και τώρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να αναγκαστείς να τροποποιήσεις το πρόγραμμα που είχες για τον ελεύθερο σου χρόνο, προκειμένου να προλάβεις να ξεμπερδεύεις με τις εκκρεμότητες. Σε περίπτωση που έχει κανονιστεί ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του καθώς είναι πιθανό να αλλάξουν λόγω συγκεκριμένων συγκυριών.

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην δίνεις πολύ σημασία στο/η σύντροφό σου καθώς θα είσαι απασχολημένος/η από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, όμως να ξέρεις πως όλα «καταγράφονται»! Αν είσαι ελεύθερος/η η προσωπική σου ζωή χρειάζεται ελεύθερο χρόνο και πιθανόν σήμερα να μην έχεις για να διαθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου προκειμένου να μπορέσει να τις εκπληρώσεις. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσεις στους φίλους σου, στο/η σύντροφό σου και σε δραστηριότητες που αγαπάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως οτιδήποτε και αν κάνεις δεν θα περάσεις καλά. Απόφυγε τέτοιου είδους σκέψεις και μην είσαι προκατειλημμένος/η με ανθρώπους και ενασχολήσεις που ξέρεις πως μαζί τους περνάς ωραία. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να επικρίνεις τις κινήσεις των άλλων ακόμα και των αγαπημένων σου προσώπων.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το/η σύντροφό σου αρκεί να εστιάσεις στα θετικά του και όχι στα αρνητικά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να ψάχνεις ελαττώματα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις είτε με τους δικούς σου ανθρώπους είτε με κάποιους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα αν εσύ είσαι επικριτικός/η απέναντι τους. Απόφυγε να προδικάσεις καταστάσεις και επίλεξε τη συζήτηση προκειμένου να διευθετήσεις θέματα που θα προκύψουν είτε εντός είτε εκτός οικίας.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μερικά παράπονα στο/η σύντροφο σου προκειμένου να τεστάρεις τις αντιδράσεις του όμως αυτό μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι απόμακρος/η προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς θα δώσεις λανθασμένα μηνύματα.

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω και να συναναστραφείς με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς μαζί τους είναι σίγουρο πως θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι ευνοϊκή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως νιώσεις πως κάποιοι από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς θα είναι απόμακροι μαζί σου. Αιτία για αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που θα δημιουργήσει αποστάσεις σε κάποιες σχέσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις από τη μεριά σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα είναι να αποφύγεις την κριτική για ζητήματα που δεν σε αφορούν.

Σήμερα είναι πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος/η απέναντι στο/η σύντροφό σου εξαιτίας του τρόπου που θα πεις τη γνώμη σου για κάτι, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές δυσκολίες όμως θα είναι προσωρινές.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα τονίσει ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και νέες οικονομικές συμφωνίες. Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των συζητήσεων θα σχετίζεται με το ταμείο σου και η σκέψη σου θα βρίσκεται προσηλωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και τις ανάγκες σου προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάποιες από αυτές μπορεί να σε ζορίσουν σήμερα όμως να θυμάσαι πως όλα είναι θέμα διαχείρισης.

Σήμερα είναι πιθανόν να βρίσκεις κάτι λάθος σε οτιδήποτε και αν κάνει ο/η σύντροφός σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας και εκνευρισμό σε εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί με δυσκολία αν εσύ δεν προσπαθήσεις να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας.


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και θα σε βοηθήσει να στραφείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά και όχι σε αυτά που ενδιαφέρουν τους άλλους! Βέβαια αυτό έχει και ένα τίμημα καθώς μπορεί να γίνει αιτία να υπάρξει ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά αυστηρό/η με τους άλλους ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις τη διπλωματική φύση του ζωδίου σου καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μην δημιουργήσεις πρόβλημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς θα «ξεχνάς» να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια μέχρι να εξελιχθεί.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποφύγεις όσο γίνεται απαιτητικές υποχρεώσεις καθώς και συναντήσεις με πολύ κόσμο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η και αν δεν το «διευθετήσεις» τότε πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ακόμα και οι ειλικρινείς σκέψεις χρειάζονται τον σωστό τρόπο έκφρασης, προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να κρατάς επιφυλάξεις σχετικά με οτιδήποτε σου λέει ο/η σύντροφός σου όμως αυτό θα είναι κουραστικό και για εσένα αλλά και για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος /η οι φοβίες σου θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Η ημέρα θα έχει συναντήσεις ακόμα και τυχαίες με αγαπημένους σου ανθρώπους και αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες για να συναναστραφείς με κόσμο. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποια θεματάκια μεταξύ φίλων ή μεταξύ συναδέλφων. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρασυρθείς και να πεις τη γνώμη σου με αρκετά έντονο τρόπο ή να διαφωνήσεις με κάποιον αγαπημένο σου πρόσωπο και να γίνεις επικριτικός/η μαζί του. Προσπάθησε να αποφύγεις έντονες αντιδράσεις σήμερα καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στους φίλους σου και στο/η σύντροφό σου καθώς θα είναι δύσκολο να μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο σε όλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει χρειάζεται χρόνο και δουλειά προκειμένου να προχωρήσει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώθεις άνετα μόνο αν μιλάς για τη δουλειά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση καθώς και τις φιλοδοξίες που έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τη δουλειά σου, καθώς θα σε κάνει να νιώθεις τύψεις σε περίπτωση που ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιοι διαξιφισμοί εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος, τους οποίους θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή προκειμένου να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στα σχέδιά σου.

Σήμερα θα έχεις την τάση να φερθείς αυταρχικά στο/η σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση αλλά και εντάσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο με κάποιον/α που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ταξίδια, νέες γνώσεις και πληροφορίες για πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να μάθεις κάτι νέο για αυτό και δεν αποκλείεται να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου συζητώντας ή ψάχνοντας στο διαδίκτυο για πράγματα που επιθυμείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν οι απόψεις σου να αποτελέσουν «κόκκινο πανί» σε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να μην παγώσεις μαζί τους και άφησε τους χώρο για να εκθέσουν και εκείνοι τις δικές τους.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου η οποία όμως μπορεί να αναδείξει το χάσμα απόψεων που έχετε για συγκεκριμένα θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις «με το καλημέρα σας».

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς σε πράγματα που μέχρι τώρα κρατάς μέσα σου. Αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και οτιδήποτε έχεις να κάνεις σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιο ζήτημα μεταξύ φίλων θα σε απασχολήσει αρκετά. Προσπάθησε να αποφύγεις να συζητήσεις με φίλους σου τα προσωπικά σου θέματα, καθώς είναι πιθανόν η κριτική τους και οι διαφορετικές απόψεις που θα έχουν να δημιουργήσουν ζητήματα.

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά απόμακρος/η με το/η σύντροφό σου με αποτέλεσμα να χαθεί η ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας, έστω και προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεσή σου δεν θα βοηθήσει ένα αισθηματικό σου ζήτημα για αυτό μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr
peoplegreece.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics