Breaking News
23 Μαρτίου 2019

Κριός

 

Σήμερα θα πρέπει να θυμηθείς τα διπλωματικά και επικοινωνιακά σου χαρίσματα τα οποία θα χρειαστείς για να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και μπορεί να σε κάνει να τα ξεχάσεις προσωρινά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους γύρω σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανόν ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποια οικονομική συμφωνία ή κάποια διευθέτηση τέτοιου τύπου θα σε απασχολήσει αρκετά και θα κάμψει την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να γίνει και αφορμή για να δραστηριοποιηθείς εδώ και τώρα προκειμένου να το λύσεις.

ADVERTISING

Σήμερα απόφυγε αλλοπρόσαλλες κινήσεις προς το/η σύντροφο σου καθώς η συμπεριφορά σου και η δράση σου μπορεί να φέρει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά και μπορεί στην αρχή να νιώσεις πως σε αποδιοργανώνει.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν περισσότερο το τι σκέφτονται οι αγαπημένοι σου «άλλοι» για εσένα για αυτό και θα είναι δύσκολο να πάρεις πρωτοβουλίες ακόμα και για ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και κάνει τη γνώμη των άλλων ιδιαίτερα σημαντική. Βέβαια η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό μπορεί να είναι θετικό μπορεί όμως να είναι και αρνητικό και θα εξαρτηθεί πολύ από τη δική σου δράση μέσα σε αυτές.

Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις μία απόφαση η οποία μπορεί να εκπλήξει το/η σύντροφό σου όμως φρόντισε να το συζητήσεις πρώτα μαζί του πριν τη θεωρήσεις de facto. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει αρκετές υποχρεώσεις που σχετίζονται με καθημερινές δουλειές και εργασιακά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα προκειμένου να καταφέρεις να τις προλάβεις όλες. Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς μόνο με αυτές που δεν παίρνουν αναβολή ώστε να σου μείνει και λίγος χρόνος για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις οι οποίες θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου. Επίσης μπορεί να φέρει και μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο που θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα.

Σήμερα αν κανονίζεις να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου χρειάζεται να έχεις κατά νου πως μπορεί να προκύψουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση που δεν περιμένεις θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Σήμερα θα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό το διάλειμμα που τόσο επιθυμείς τις τελευταίες ημέρες. Επέλεξε να στραφείς σε δραστηριότητες και ανθρώπους από τους οποίους μπορεί να αντλήσεις χαρά καθώς θα βοηθήσουν πολύ τη διάθεσή σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις όμως μην ανησυχείς καθώς θα σε χαροποιήσουν πολύ!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα από το απόγευμα και έπειτα καθώς μία ξαφνική ιδέα σου σχετικά με εσάς τους δύο, θα ανανεώσει το ενδιαφέρον ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τα «εν οίκω» παρά με τα «εν δήμω» καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα σε κάνει εσωστρεφή και θα δώσει προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο επαγγελματικό σου πρόγραμμα οι οποίες θα επηρεάσουν και το οικογενειακό σου ή το αντίθετο. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς με σύνεση και χωρίς νεύρα και απόφυγε να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν και μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον ζητήματα.

Σήμερα ακόμα και αν έχεις κανονίσει ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου θα πρέπει να έχεις στο νου σου πως μπορεί να προκύψει κάποια επαγγελματική υποχρέωση η οποία δεν θα σε αφήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καν να το καταλάβεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις την ημέρα σου με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς δεν πρόκειται να ηρεμήσεις αν δεν τις δεις διεξοδικά. Βέβαια η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό δείχνει πως θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αρκετό καιρό να δεις μερικά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει συναντήσεις τις οποίες δεν περιμένεις, μπορεί να φέρει και μία πρόταση για ένα ταξίδι από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον! Το μόνο σίγουρο είναι πως η ήμερα θα κρύβει εκπλήξεις που θα έρθουν μέσω των προσώπων που θα συναναστραφείς.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις ξαφνικές αποφάσεις που περικλείουν και εκείνον/η αν προηγουμένως δεν τις έχεις συζητήσει μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα κάνει την έκπληξη θα έρθει μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με διάθεση να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα λογαριασμούς και υποχρεώσεις προκειμένου να μην τα αφήσεις για αργότερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να μην έχεις σε εκκρεμότητα οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα σχετικά με οικονομικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με λογική και όχι κάνοντας παρορμητικές κινήσεις. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς σήμερα μπορεί να υπάρξουν και κάποια έξοδα τα οποία είτε είχες ξεχάσει είτε δεν περιμένεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κάτι το οποίο θα εκπλήξει το/η σύντροφό σου όμως η έκπληξη μπορεί να είναι τόσο θετική όσο και αρνητική για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα είναι πιθανόν να αλλάξει πορεία πλεύσης…

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνει πως θα αναλάβεις δράση εδώ και τώρα για ζητήματα που σε απασχολούν ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η αγαπημένος/η σου σύντροφος θα σου δώσουν αφορμή για να αφήσεις τα λόγια και να περάσεις στη δράση. Πρόσεξε ώστε η δράση να είναι προς όφελός σου και όχι για να δημιουργήσει προβλήματα. Η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις αντιδράσεις σου καθώς μπορεί να είναι έντονες ακόμα και χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα καθώς θα βρεθεί κάτι άλλο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως η ενέργειά σου μπορεί να μην είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα και να μην έχεις όρεξη για συζητήσεις, συναντήσεις ούτε καν για βόλτες. Βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς την έλλειψη ενέργειας προκειμένου να μείνεις σπίτι να ξεκουραστείς και να σταματήσεις έστω και για μία ημέρα να δουλεύεις και να τρέχεις σε «υψηλές ταχύτητες». Βέβαια η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια δουλειά η οποία θα σε αναγκάσει να ανασκουμπωθείς προκειμένου να τη φέρεις εις πέρας, για αυτό κράτα δυνάμεις.

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως η κάθε σου δράση θα έχει και το ανάλογο τίμημα στη σχέση με το/η σύντροφό σου για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η και όχι παρορμητικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής σου ενασχόλησης.

Αιγόκερως

Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που ενδεχομένως να είχες τις προηγούμενες ημέρες και η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να το συνειδητοποιήσεις. Ένα τηλεφώνημα από κάποιο αγαπημένο σου φίλο θα είναι αρκετό για να μπεις στη διαδικασία να βγεις για ένα ποτό ή για ένα καφέ προκειμένου να συζητήσεις και να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς που θα την κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλύτερη ανάγκη θα έχεις για να κάνεις και ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα υπάρξει και θα ταράξει ευχάριστα την ημέρα σου ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα φροντίσει να τα φέρει στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να είσαι συγκεντρωμένος/η και προσηλωμένος/η στους στόχους σου και να μην παρεκκλίνεις από αυτούς καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα τα οποία μπορεί να σε αποδιοργανώσουν. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να προκύψει και μία δουλειά ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου την οποία θα χρειαστεί να αναλάβεις. Μην εκνευριστείς καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου να ακολουθήσεις με το/η σύντροφό σου όμως προσπάθησε να μην εκνευριστείς από αυτό καθώς ο εκνευρισμός θα είναι μεταδοτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στην ημέρα εντελώς ξαφνικά.

Ιχθύες

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και στη διάθεσή σου αλλά και στην ημέρα σου. Προτίμησε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η συναναστροφή μαζί τους θα είναι εύκολο να σου αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ξαφνική ιδέα για ένα ταξίδι από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία ιδέα η οποία δεν θα τύχει της αποδοχής που περιμένεις από το/η σύντροφό σου όμως μην το πάρεις προσωπικά και κυρίως μην το πάρεις εγωιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει από μία συνάντηση στο δρόμο!

Πηγή: E-zwdia.gr
peoplegreece.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics