Breaking News
26 Μαρτίου 2019

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο τουΤοξότη χαρίζοντάς σου ευκαιρίες να περάσεις καλά και να συναντήσεις κόσμο. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ακόμα και με τις πιο απλές κοινωνικές συναναστροφές καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα. Καλό θα ήταν να αφήσεις τον αυθορμητισμό σου στην άκρη και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις, προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Σε περίπτωση που έχεις ένα ταξίδι στο ημερήσιο σου πλάνο βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες προκειμένου να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα υπάρξουν παρανοήσεις.

ADVERTISING

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά την επικοινωνία με το/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω παρεξηγήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τα πολλά λόγια σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και από αύριο πέρασε στις πράξεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με δημόσιους φορείς, τράπεζες ή ασφαλιστικούς οργανισμούς εδώ και τώρα. Σε περίπτωση που τελικά «ενδώσεις» και αρχίσεις να τακτοποιήσετε τέτοιου είδους ζητήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα που τους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι ιδιαίτερα αφηρημένος/η. Η ημέρα αντενδείκνυται για νέες οικονομικές συμφωνίες και σε περίπτωση που θέλεις να διευθετήσεις εδώ και τώρα παλαιότερες, πρόσεξε για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως αν ασκήσεις πίεση στο/ησύντροφό σου για οτιδήποτε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βρει δικαιολογίες/ψέματα προκειμένου να καταφέρει να ξεγλιστρήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σε μία πρόσφατη γνωριμία καθώς τα θέλω σας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά.

Δίδυμοι

Σήμερα οι συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους, συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφό σου θα έχουν την τιμητική τους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομοΕρμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αλλά θα λες εσύ αλλά θα καταλαβαίνουν οι άλλοι και το αντίστροφο. Σε περίπτωση που έχεις ένα ραντεβού για μία νέα συνεργασία κρατήσε μικρό καλάθι γιααυτά που θα σου υποσχεθεί, καθώς είναι πολύ πιθανόν να είναι λόγια εντυπωσιασμού και δεν θα γίνουν στην πράξη.

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου καθώς η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετά δυσκολίας για αυτό απόφυγε τη συζήτηση σημαντικών ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εντυπωσιακά για αυτό πρόσεξε μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με ένα ζήτημα εργασιακής φύσεως το οποίο έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα θα σε παρασύρουν στη δίνη της καθημερινότητας όμως καλό θα ήταν να μην είσαι βιαστικός/η με αυτές. Προτίμησε να αναβάλεις όσες δεν προλαβαίνεις να κάνεις παρά να βιάζεσαι, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα διευκολύνει το έργο σου. Η ασυνεννοησία, η αφηρημάδα και οι παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον ανήκουν στις παρενέργειες της όψης για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η.

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο λιγότερα πεις στο/ησύντροφό σου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γλιτώσεις τις παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε αν έχετε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας που πρέπει να διευθετήσετε από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να προσεγγίσειςαυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο τουΤοξότη όμως αυτό σήμερα δεν φτάνει και θα πρέπει και εσύ να είσαι προσεκτικός/η για να μην δημιουργηθούν ζητήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει ασυνεννοησία ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους όπως με τους φίλους σου ή με το/η σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και σίγουρος/η για αυτά που λες ακόμα και αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να διευθετήσετε. Παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμα και με αφορμή μία βόλτα που θέλετε να κάνετε, για αυτό μην εφησυχάζεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσουν κάποια παράπονα προς ή από το/η σύντροφό σου τα οποία θα γίνουν μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως τελικά η ημέρα θα τα κάνει ιδιαίτερα σοβαρά, για αυτό προτίμησε να τα αποφύγεις όσο περνά από το χέρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε μπερδέψει για αυτό μη βγάλεις συμπεράσματα.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές του σπιτιού τις οποίες δεν είχες υπολογίσει ή να χρειαστεί να αναλάβεις μία δουλειά ενός μέλους της οικογένειάς σου που επίσης δεν είχες υπολογίσει. ΗΣελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει ζητήματα οικίας στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομοΕρμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η συνεννόηση θα είναι δύσκολη για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Ρώτησε τις λεπτομέρειες για συγκεκριμένες δουλειές που έχεις να κάνεις και δώσεμεγαλύτερη προσοχή αν αυτές οι δουλειές αφορούν την οικογένειά σου.

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε να διευθετήσετε ζητήματα σπιτιού, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επικοινωνιακό ζήτημα μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει σε προτεραιότητα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, για αυτό και οι συζητήσεις μαζί τους σχετικά με αυτά θα έχουν την τιμητική τους. Ακόμα και αν σου ζητηθεί η γνώμη για ένα ζήτημα που δεν απασχολεί εσένα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στον τρόπο που θα την εκφράσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ευνοήσει τις λάθος εντυπώσεις. Αν σήμερα κάνεις νέες γνωριμίες κράτησε τις επιφυλάξεις σου και μη βιαστείς να τις μετατρέψεις σε φιλίες.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρεξηγηθείς με το/η σύντροφό σου για αυτό αν θέλεις να το αποφύγεις κράτησε εκτός της σχέσης σας συζητήσεις για θέματα τρίτων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες οι οποίες με τη σειρά τους θα σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σκέψεις οι οποίες σε γεμίζουν ανασφάλεια. Αυτές θα γίνουν αφορμή για να στραφείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να τα διευθετήσεις εδώ και τώρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μαθηματικές πράξεις, υπολογισμούς και οικονομικές διευθετήσεις. Σήμερα θα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να συμφωνήσεις κάτι το οποίο τελικά δεν θα είναι προς όφελός σου για αυτό απόφυγε κάθε νέο οικονομικό άνοιγμα και κράτησε μία συντηρητική στάση.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις αυτό που θέλεις από το/η σύντροφό σου και φυσικά μπορείς να το καταφέρεις,όμως αν γίνεις πιεστικός/η να ξέρεις πως τα λόγια που θα ακούσεις μπορεί να μην είναι ειλικρινή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

Τοξότης

Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο τι θέλεις εσύ και μάλιστα δεν θα έχεις καμία διάθεση να αλλάξεις τα θέλω σου και τις προτεραιότητές σου για κανέναν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω της αμετάκλητης θέσης σου απέναντι σε ορισμένα ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομοΕρμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου καθώς είναι οι τομείς με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πληγούν.

Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το/η σύντροφό σου όμως η κρίση σου θα επηρεαστεί αρνητικά και θα αποφασίσεις λανθασμένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κάνεις οτιδήποτε καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως ο οργανισμός σου ζητάει επειγόντως ξεκούραση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στονΤοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρυνθείς από έντονες δραστηριότητες αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι σε κουράζουν ψυχικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τονΠοσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η αν αξίζει να τους έχεις εμπιστοσύνη, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, καθώς τα λόγια που θα ακουστούν δεν θα είναι ξεκάθαρα και ενδεχομένως να σε μπερδέψουν περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις από κάποιον/α που τα λόγια του σε μπερδεύουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό δείχνει πως θα έχεις μία ημέρα γεμάτη με συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους από το φιλικό σου περίγυρο και όχι μόνο. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομοΕρμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για ανθρώπους τους οποίους θα γνωρίσεις σήμερα μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα σε προσεγγίσουν κόλακες τους οποίους θα πρέπει και να αναγνωρίσεις αλλά και να αποφύγεις!

Σήμερα απόφυγε να πεις στο/η σύντροφό σου κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς έχεις αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί εκτεθειμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που έχεις αποφασίσει για ένα αισθηματικό σου ζήτημα, καθώς σήμερα θα αλλάζεις γνώμη εύκολα.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική αναγνώριση αλλά και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως η ημέρα δεν είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Σε περίπτωση που έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με αυτά που θα ακούσεις καθώς δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα.

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να ακουστούν ανακρίβειες στη σχέση σου είτε από εσένα είτε από το/ησύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο μία επαγγελματική γνωριμία να μετατραπεί σε αισθηματική για αυτό απόφυγε την «παγίδα».

Πηγή: e-zwdia.gr
peoplegreece.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics