Breaking News
12 Απριλίου 2019

Κριός

 

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να λύσεις ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων που εκκρεμούν με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η καλή διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων. Προσοχή το βράδυ γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει ανασφάλειες και απαισιοδοξία και να γίνεις πιεστικός με οικογενειακά σου πρόσωπα ή να υπάρξουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το όμορφο μέχρι στιγμής κλίμα.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το/η σύντροφό σου, αρκεί να μην γίνεις πιεστικός γιατί θα υπάρξει ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα απογειώσει το συναισθηματισμό, διαχειρίσου πιθανές ανασφάλειες και απαισιοδοξία.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς η διαίσθησή σου είναι στα ύψη. Ιδιαίτερα ευχάριστες μπορεί να είναι οι στιγμές με τους φίλους σου, προσοχή μόνο γιατί το βράδυ για αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις που θα σε απογοητεύσουν ή δυσκολίες που θα σε στεναχωρήσουν και το πιθανότερο είναι να θέλεις να απομακρυνθείς από φιλικά σου πρόσωπα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και φιλικές παρέες, άφησε την απαισιοδοξία και την κατήφεια στην άκρη για να μη χαλάσεις την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία σε κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να βρεθείς, προσωπικοί φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να περιορίσουν την κοινωνικότητά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις και να προβάλλεις στον εαυτό σου σε τέτοιο σημείο που να έχεις σημαντικά οφέλη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα σε οδηγήσουν σε καχυποψία και ψυχρότητα, ιδιαίτερα με πρόσωπα που σχετίζεται οικονομικά.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, προσπάθησε μόνο να μην αποστασιοποιηθείς. Το πάθος και ο ερωτισμός θα εκτονώσουν την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα όμως θα εντείνει και πιθανές ανασφάλειες και μπορεί να κρατήσεις τις αποστάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει τη διάθεση, το κέφι, τη ζωντάνια και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορείς να διασκεδάσεις και να αντιληφθούν πλήρως την ανάγκη σου για δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με την τέχνη. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με το σύντροφο ή συνεργάτες σου.

Σήμερα απέφυγε να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου και κράτησε το κέφι στα ύψη για να αποφύγεις προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που από τη μία πλευρά θα απογειώσουν την αισιοδοξία, από την άλλη θα ενισχύσουν πιθανούς φόβους και μπορεί να επιλέξεις την απομάκρυνση.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και βαραίνουν την ψυχολογία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορείς να τις δρομολογήσεις θετικότατα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα ρουτίνας που δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες και αυτό να σε ρίχνει ψυχολογικά.

Σήμερα το να απομονωθείς με το ταίρι σου είναι αυτό που κυρίως αποζητάς, πρόσεχε μην προκαλέσεις θέματα για ζητήματα καθημερινότητας που θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος δημιουργούν ιδανικές συνθήκες θέλοντας να επιστρέψουν, όμως οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να μη σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα τόσο σε φιλικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσει στόχους που έχεις θέσει έχοντας δίπλα σου τους φίλους και το ταίρι σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην επικοινωνία, απολυτότητα και επιβλητική διάθεση δημιουργώντας προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις και ψυχρότητα.

Σήμερα κράτα το θετικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου και απέφυγε πιθανή απαισιοδοξία που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που να δείξουν το ενδιαφέρον τους, προσπάθησε να διαχειριστείς ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα σε ευνοήσει μοναδικά στο να επιτύχεις τους στόχους σου και να προβληθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ καθώς η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές δυσκολίες που θα σε απογοητεύσουν και να έρθεις σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο στη δουλειά και στους στόχους που έχεις θέσει, δώσε χρόνο στη σχέση σου για να μην υπάρξει ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να εγείρει το ρομαντισμό, παράλληλα όμως και σημαντικούς φόβους.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς λειτουργεί απογειωτικά για τη διάθεσή σου, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που κυρίως επιθυμείς να δεις και να συνομιλήσεις. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανή κατήφεια που μπορεί να υπάρξει το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις σε παρέες και να γίνει σκληρός ενώ δεν πρέπει.

Σήμερα η αισιοδοξία πρέπει να μείνει στα ύψη, διαφορετικά προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στη σχέση σου λόγω της απότομης συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αφέσου στη χαρά μιας πιθανής νέας γνωριμίας και επιδίωξε να επικοινωνήσεις, ξεπερνώντας πιθανούς φόβους και ανασφάλειες.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σήμερα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς ενισχύει τον ερωτισμό, το πάθος και το ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις ότι είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει τη σχέση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να εγείρει οικονομικά ζητήματα που θα σε αγχώσουν και θα προκαλέσουν νευρικότητα, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να απομονωθείς.

Σήμερα το θετικό κλίμα καλό είναι να παραμείνει στη σχέση σου όλη μέρα και να αποφύγεις πρακτικά ζητήματα να προκαλέσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. οι προσωπικοί σου φόβοι όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς φτιάχνει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, πρόσεχε όμως τις επιλογές σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο σου μπορεί να σε οδηγήσει σε απομόνωση και εσωστρέφεια κάτι που θα προκαλέσει ψυχρότητα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σήμερα μην είσαι αυστηρός με το ταίρι σου προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να εκδηλώσεις ψυχρότητα και αυστηρότητα και αυτό να ενοχλήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε εργασιακό επίπεδο για να επιδιώξεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να έχεις λανθασμένες εντυπώσεις και να χάσεις το μέτρο σε επίπεδο απαιτήσεων. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο φως παρασκηνιακές διεργασίες και εμπόδια που προκαλούνται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σε απογοητεύσει.

Σήμερα το ότι έχεις επικεντρωθεί στην καθημερινότητα και στις αγγαρείες που πρέπει να αντιμετωπίσει στη δουλειά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή, πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, η αυτοσυγκράτηση σου μπορεί να γίνει εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα υπέροχο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή όπως και στις συνεργασίες σου. καθώς η ευχάριστη διάθεση σου και η κατανόηση που δείχνεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Προσοχή το βράδυ. γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα σε σχέση με το ταίρι σου που θα προκαλέσουν ψυχρότητα και απογοήτευση, διατήρησε την ψυχραιμία σου και τη θετική σου σκέψη.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε πιθανές κακές στιγμές να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο/η σύντροφό σου να μοιραστείτε πράγματα και όχι να απομακρυνθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου, διαχειρίσου όμως τις ανασφάλειές σου γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο την όποια πορεία μπορεί να υπάρξει.

Πηγή: e-zwdia.gr
peoplegreece.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics