Breaking News
04 Μαΐου 2019

Κριός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν σε λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να γίνεις άκρως κτητικός και αδιάλλακτος τις απόψεις σου και αυτό να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μείνε στο πάθος που μπορεί να δώσει η μέρα και αξιοποίησε τις στιγμές, αφού μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα είναι ιδανικό για να λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, προσοχή μόνο σε έντονες τάσεις ζήλιας που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς αφήνεις πίσω σου τη μοναχικότητα και επιδιώκεις να βρεθείς με κόσμο αφού η κοινωνικότητά σου είναι έντονη. Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε πρωτεύουσα θέση και γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου την ικανοποίησή τους. Ο δυναμισμός και η έντονη τάση διεκδίκησης που έχεις θα οδηγήσουν πιθανά σε επιτυχημένα αποτελέσματα. Προσοχή μόνο σε εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό που θα είναι τροχοπέδη στην όποια εξέλιξη σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σήμερα εξέφρασε στο ταίρι σου αυτά που έχεις ανάγκη από τον ίδιο και να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς η έντονη κοινωνικότητα και η δυναμικότητα που δείχνεις σε καθιστούν πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Δίδυμοι

Έντονος είναι ο συναισθηματισμός και η ανάγκη για μοναχικότητα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να μείνεις μακριά από την έντονη κοινωνικότητα, με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος να έρχονται στο επίκεντρο και να καλείσαι να τα διαχειριστείς, κάτι που πολλές φορές μπορεί να μην είναι εύκολο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ζητήματα ρουτίνας και καθημερινότητας, αφού το μυαλό ταξιδεύει και δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Η τέχνη και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα όπου ο ρομαντισμός είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν, μην βιαστείς να προστρέξεις σε συμπεράσματα.

Καρκίνος


Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους είναι καθοριστική. Οι ιδέες σου και οι απόψεις είναι πρωτοποριακές και δεν αποκλείεται να βρεις πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σταθούν αρωγοί στα οποία σου σχέδια. Η ανάγκη να προσφέρεις μέσα από ομαδική εργασία και προσπάθεια είναι επίσης σημαντική, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να μπεις στη διαδικασία να συμμετέχεις σε συλλογικές δράσεις, κάτι που σε ικανοποιεί πολύ. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου προκαλώντας εντάσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να θέσεις από κοινούς στόχους με το σύντροφό σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα σου, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει. Θα πρέπει να εμπιστευτείς τη μεθοδικότητα που σε διακρίνει, την υπεύθυνη στάση που έχεις και την εργατικότητά σου, καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν αναλάβεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τους ανωτέρους σου, καθώς πιθανή ακαμψία και αδιαλλαξία να δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο στα επαγγελματικά σου γιατί δεν αποκλείεται να γκρινιάζεις και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσει και στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που αφορούν τις πνευματικές σου αναζητήσεις, καθώς αυτά είναι που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Η επικοινωνία είναι σημαντική για σένα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να συναντήσεις πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας γιατί η αφέλεια και η αμέλεια μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα σε εκθέσουν.

Σήμερα διασκέδασε με το ταίρι σου, καθώς το κέφι και η αισιοδοξία που σε διακρίνουν μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα δώσει φτερά στη διάθεσή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και από το πρωί υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους. Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει με μοναδικό τρόπο σε θετικά αποτελέσματα για εσένα. Προσοχή στον έρωτα γιατί ζήλια και καχυποψία θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις.

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος για να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανόν να προκύψει που θα σου κόψει την ανάσα και θα δονήσει για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι ξεκάθαρο ότι προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να τις ταλάνιζαν μέχρι πρότινος αφού ο φόβος της μοναχικότητας είναι έντονος. Πιθανό είναι να σου δοθούν νέες ευκαιρίες για συνεργασίες, καθώς έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς άμεσα ποια είναι αυτή η συνεργασία που σου ταιριάζει απόλυτα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση του να υποχωρήσεις και να καταπιέζεις τις ανάγκες σου για χάρη της ισορροπίας, κάτι όμως που αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί με απότομο τρόπο.

Σήμερα επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του/ης συντρόφου σου κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση, μην καταπιέζεις όμως τις δικές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει καθώς γοητεύεις και δύσκολα κάποιος μπορεί να σου αντισταθεί.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η καθημερινότητα γίνεται περισσότερο ασφυκτική από ποτέ, καθώς επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά σου δημιουργούν άγχος και αυτό εκδηλώνεται κυρίως ως γκρίνια και επικριτική συμπεριφορά προς τους συναδέλφους σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Σημαντικό είναι να βάλεις μία άσκηση ή ένα σπορ στην καθημερινότητα που σου αρέσει γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να εκτονώσεις το στρες και θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Είναι ιδανική μέρα για να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής.

Σήμερα λύσε ζητήματα της καθημερινότητας με το ταίρι σου και άφησε στην άκρη την γκρίνια που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, προσοχή γιατί επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πασιφανές ότι η χαρά, η παιδικότητα και η ανάγκη για δημιουργία σε έχουν κατακλύσει. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα ξεφαντώσεις και θα πρωταγωνιστήσεις καθώς λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η ανάγκη για επαφή με την τέχνη είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις το πρόγραμμά σου μία θεατρική παράσταση ή μία κινηματογραφική προβολή που ικανοποιούν αυτή σου τη διάθεση.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος ξεχειλίζουν και λειτουργούν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και τη γοητεία σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό και αυτό σου δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό στρέφεσαι στην οικογένεια που μπορείς να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα και ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να διαχειριστείς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με λογική τις όποιες προτάσεις και να αφήσεις πιθανούς συναισθηματισμούς στην άκρη που μόνο αρνητικά θα λειτουργήσουν στις όποιες εξελίξεις.

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το/η σύντροφό σου στο προσωπικό σου χώρο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα πρωταγωνιστούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε μόνο γιατί η έντονη ευαισθησία σου μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην πορεία της οποίας κατάστασης.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η επικοινωνιακή σου δεινότητα εκτοξεύεται. Δεν θα χάσεις ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς είναι σημαντικό για σένα να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές συζητώντας για θέματα που σε ξεκουράζουν. Ζητήματα εμπορικού και επικοινωνιακού ενδιαφέροντος πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο, η πειθώ και τα επιχειρήματά σου είναι αυτά που θα δρομολογήσουν τις θετικότερες για σένα εξελίξεις. Προσοχή μόνο γιατί η νευρικότητα και η μεταβαλλόμενη διάθεση μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές αφήνοντας πίσω ότι σε προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορεί να βρεθείς, αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζει.

Πηγή: e-zwdia.gr
peoplegreece.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics