Breaking News
22 Μαΐου 2019

Με τη Σελήνη σήμερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες.

Θα έχουμε γύρω μας αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή μας από τη δουλειά μας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να μας ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες. Θα έρθουν όμως κάποια δεδομένα στην επιφάνεια, που δεν τα γνωρίζουμε, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

ΚΡΙΟΣ
Αν θέλεις να διατηρήσεις την ακεραιότητά σου σήμερα θα πρέπει να παραμείνεις επικεντρωμένη στο έργο σου και πιστή στα ιδεώδη σου με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω. Μην ενδίδεις σε κάθε νέα πειρασμό. Η λογική σε συνδυασμό με τη διαίσθηση εγγυώνται για το ζώδιο σου την απόλυτη επιτυχία! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και ευαίσθητη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για ενδεχόμενες εξαγορές αλλά και για διάφορες οικονομικές συναλλαγές με τη θέση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο να σε ευνοεί. Εάν αισθάνεσαι κάπως περιορισμένη ή εάν τα πράγματα που θέλεις είναι ανέφικτα, μην εκνευρίζεσαι. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Απόλαυσε τη στιγμή και μάθε να βρίσκεις τη θετική διάσταση σε οποιαδήποτε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα είσαι πιο συναισθηματική σήμερα με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης! Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι επίσης πιο ευγενική από ότι συνήθως. Αυτό θα ισχύει όχι μόνο για το στενό κοινωνικό σου κύκλο, αλλά και για τους συνεργάτες σου. Μπορεί να υπάρξει αφηρημάδα και μικρές απρόσμενες περιπέτειες για σένα, ενώ θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Τα γεγονότα που μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να αποδειχθούν περίεργα και ίσως δυσάρεστα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ένα επείγον ταξίδι ή μια πιεστική δουλειά που δεν προβλεπόταν με το εξάγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Να είσαι θαρραλέα, τολμηρή και δημιουργικά επινοητική! Η σκέψη και μόνο χωρίς την αναγκαία δράση δεν ωφελεί! Όσο νωρίτερα ξεκινήσει η μέρα σου σήμερα, τόσο περισσότερα θα πετύχεις. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αρκετά εντυπωσιακές!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΛΕΩΝ
Μετά βίας επικοινωνείς με το περιβάλλον σου σήμερα με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να θολώνει τη σκέψη σου! Κάτι έχει κολλήσει στο μυαλό σου και σε ενοχλεί με αποτέλεσμα να σε αποσυντονίζει τελείως. Το μόνο που σου χρειάζεται είναι μια καλή συμβουλή από κάποιον που αγαπάς αληθινά. Τα πράγματα στο σπίτι μπορεί να σου δημιουργούν ανησυχίες ή να υπάρχει μια ψυχρότητα με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρωί και νωρίς το απόγευμα θα είναι ευνοϊκά για μια χαλαρή διάθεση, με ονειροπόλα και παιχνιδιάρικη φαντασία με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης. Δώσε αυτήν την ευκαιρία στον εαυτό σου για να επιτρέψεις στο σώμα σου και το μυαλό σου να ξεκουραστεί. Αν θέλεις να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια όλη την ημέρα, θα πρέπει να καταφύγεις στις πρακτικές που πάντα χρησιμοποιείς για τη διατήρηση της ηρεμίας σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΖΥΓΟΣ
Θα ήταν ευεργετικό για σένα καλή μου Ζυγίνα να σου υπενθυμίσει κάποιος τους κανόνες και τις ηθικές παραμέτρους που σε έχουν γαλουχήσει από την παιδική σου ηλικία. Θα πρέπει να επιμείνεις στις αρχές σου και να μην κάνεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις, με την θέση του Κρόνου στο ωροσκόπιο σου σε ανάδρομη πορεία. Το απόγευμα σίγουρα δεν προορίζεται για τυχόν νέες σημαντικές επιχειρήσεις. Οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν μικρό αποτέλεσμα!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυστηρή προσήλωσή σου σε αρχές και αξίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματική σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο. Μερικά από τα παλιά σου σχέδια, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για υλοποίηση με τη θέση του Πλούτωνα να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Η σημερινή μέρα σου δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και καλή τύχη σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι κατάλληλη για μια πνευματική εργασία σε σχετική απομόνωση. Είναι επίσης ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για εργασίες ήσσονος σημασίας που σχετίζονται με το σπίτι, την καριέρα, την υγεία, κλπ. Εάν είσαι κουρασμένη από την καθημερινότητα και αισθάνεσαι πεσμένη, μια βόλτα ή ένα σύντομο ταξίδι με ένα καλό σύντροφο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία με τον Ερμή από τους Διδύμους στον 7ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα αναπτύξεις πιθανότατα νέα σχέδια. Εάν είσαι γεννημένη το Δεκέμβρη, οι προσωπικές στρατηγικές πρέπει να έχουν σχηματιστεί πλήρως στο μυαλό σου, πριν από τη δράση. Μια επιχειρηματική πλευρά των έργων σου μπορεί όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Μην ξεκινήσεις οποιαδήποτε καινούρια σχέδια μάρκετινγκ σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα .
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι τα πράγματα δεν μπορούν να ακολουθήσουν το σχεδιασμό και ότι το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί πως δεν είναι αυτό που αρχικά ήλπιζες. Εκτόνωσε την ένταση που έχεις με μερικές δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα. Μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις τη σωστή ψυχική ισορροπία που έχεις ανάγκη, με την θέση του Ήλιου να τονίζει την αυτοέκφρασή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι μια καλή ημέρα για ήσσονος σημασίας αγορές, ευχάριστες συνομιλίες, για μικρά ταξίδια ή αποδράσεις και περιπάτους με την θετική όψη του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Άδραξε την ευκαιρία και απόλαυσε τους καρπούς των προσπαθειών σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Μια αλληλεπίδραση με κατοικίδια ζώα μπορεί να σου φέρει χαρά και να έχουν μια θεραπευτική επίδραση στην υγεία σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

.tlife.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics