Breaking News
07 Αυγούστου 2019

Τι προβλέπουν τα άστρα για κάθε ζώδιο σήμερα;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Νέες προοπτικές ανοίγονται, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής ζωής των ελεύθερων αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας. Ίσως να έχουν δίκιο… Η παρεμβολή κάποιου τρίτου προσώπου στα προσωπικά σας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανήτες δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί. Ευχάριστα γεγονότα, όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέχετε, μην κάνετε λάθη από κεκτημένη ταχύτητα στον εργασιακό σας χώρο. Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα χρήματα και κινηθείτε προσεκτικά αναφορικά με τα αισθηματικά σας, αν θέλετε το ταίρι σας να σας ανοιχτεί και να έχετε μια συζήτηση από καρδιάς.

ΛΕΩΝ
Μην κάνετε ξαφνικές και πρόχειρα μελετημένες κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη. Από πλευράς υγείας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε και να ασχοληθείτε πρώτα με την αρτιότερη οργάνωση για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ
Μην δανείζετε χρήματα και μην προχωράτε σε επενδύσεις! Κάποιες καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας φέρουν στα όρια σας…Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί σημαντικά ζητήματα και τους έχετε εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσοι είστε μόνοι / μόνες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως σας αρέσει… Απρόσμενες θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα φέρει η μέρα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κινηθείτε με δυναμισμό κατά την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Μην δίνετε σημασία… Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες. Βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά με μεθοδικές κινήσεις θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα καταφέρετε τίποτε σπουδαίο με το να διαπληκτίζεστε και να προκαλείτε εντάσεις λόγω ζήλιας, και μάλιστα χωρίς λόγο. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, και ένας αέρας αισιοδοξίας να σας ανακουφίσει σημαντικά. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν στο μέλλον.

Πηγή: Αλίντα Κανάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics