Breaking News
10 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη
Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

 

Κριός
Όσο λιγότερο μιλάς για πράγματα στο σπίτι και με την οικογένεια σου κι εκφράζεσαι πιο γλυκά, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να συνεννοηθείς.

Ταύρος
Θα είσαι πιο ευχαριστημένος αν επιλέξεις κουβέντες, βόλτες και παρέα που πραγματικά σε φτιάχνουν, όχι από συνήθεια ή γιατί δήθεν «αξίζουν».

Δίδυμοι
Πες και κάνε λίγα και καλά και κυρίως με καλή διάθεση, μήπως και δεν δυσανασχετήσεις με τους γύρω σου ή οι γύρω σου μαζί σου.


Καρκίνος
Κουβέντες που δεν γουστάρεις και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα, δεν χρειάζεται να γίνουν σήμερα. Μίλα με καλή διάθεση και ανωτερότητα ό, τι κι αν γίνει.

Λέων
Κράτα τις επιφυλάξεις σου αν ο εαυτός σου προσπαθεί να σε πείσει ότι τραβάς μόνος σου, ό, τι μπορεί να τραβάς. Μήπως να' λεγες καμιά ουσιαστική κουβέντα δηλαδή…

Παρθένος
Περιόρισε τα παράπονα με τους φίλους σου και ίσως περιορίσεις και το αίσθημα ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει/αναγνωρίζει/σου κάνει το χατίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης
Τα Ζώδια της Πέμπτης
Ζυγός
Πάντα κάποιος θα θέλει κάτι από σένα ή θα λέει κάτι για σένα, ειδικά σε επίπεδο κοινωνικού κι επαγγελματικού κύκλου. Στάσου στο ύψος σου και μην τα τρως.

Σκορπιός
Πιάσε θέματα κουβέντας ή προγραμμάτισε εξόδους που ενδιαφέρουν και τους υπόλοιπους της παρέας για να μην έχεις την αίσθηση ότι χάνεις τον χρόνο σου.

Τοξότης
Μην εκπλήσσεσαι από τις ανησυχίες σου, απλά προσπάθησε να μένεις στο θετικό - όχι να κάνεις ότι μένεις στο θετικό μπροστά στους άλλους.

Αιγόκερος
Καμιά φορά είναι ευκολότερο να καταλάβει κανείς τι κρύβουμε από αυτά που επιμένουμε να μην λέμε. Στην περίπτωσή σου, σίγουρα.

Υδροχόος
Το παράπονο ή η αίσθηση ότι δεν έχεις βοήθεια σε ζητήματα δουλειάς, ρουτίνας και υγείας, σίγουρα δεν εξασφαλίζει έξτρα υποστήριξη.

Ιχθύες
Απόλαυσε το κλασικό φλερτάκι και ψιλοκουβεντούλα και μην αγχώνεσαι για το που σε πάνε. Αν δε τα απολαμβάνεις, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics