Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2019

  κέφια έχουν τα ζώδα σήμερα;

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

 

ΚΡΙΟΣ

Για το ζώδιο σας είναι μια σημαντική για τα αισθηματικά μέρα! Οι αδέσμευτοι συνιστάται να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σας, προσθέτοντας κάτι πιο λαμπερό στην γκαρνταρόμπα σας, κάτι που θα αναδεικνύει τα προσόντα σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε τη μέρα σας σε μια ρομαντική διάθεση, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείτε να κάνετε εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να συντονιστείτε, ώστε η επιτυχία να έρθει και με τη βοήθεια της τύχης. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τον πνευματικό σας ορίζοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να κάνετε νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της μέρα, για να αποφύγετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις σχέσεις. Κρατήστε τα μυστικά σας ασφαλή γιατί μπορεί να διαρρεύσουν και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας που περιμένουν την προσοχή και την αγάπη σας. Κάντε μια έκπληξη στο ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να περιβάλλεστε από κόσμο θα είναι το χειρότερο σας σήμερα, και εάν η δουλειά σας το υπαγορεύει, δεν θα περάσετε ιδιαίτερα ευχάριστα. Ίσως αυτό να οφείλετε στα πολλά άλλα προβλήματα που σας απασχολούν, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είναι ερωτικής προέλευσης η κατήφεια σας. Και από εκεί που δεν το περιμένετε, ένα άτομο που δεν έχετε ιδιαίτερες επαφές μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη χαρά.

ΛΕΩΝ

Μην περιμένετε τεράστιες επιτυχίες και μοναδικές ευκαιρίες ζωής σήμερα… Και αυτό δεν οφείλετε στο ότι δεν κινηθήκατε σωστά ή ότι δεν κάνατε ότι έπρεπε για να κατακτήσετε τον Όλυμπο. Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Κάποια μικρά προβλήματα σε οικογενειακά ζητήματα, ένα κλίμα κακής επικοινωνίας με τους γύρω σας ή πιθανά προβλήματα στη δουλειά θα σας χαλάσουν το κέφι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οριστικοποιούνται για κάποιους από εσάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζατε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία. Το απόγευμα συνιστάται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες. Θα έχετε γύρω σας αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή σας από την δουλειά σας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές, η μέρα προβλέπεται να περάσει άνετα, εύκολα και με παραγωγικά αποτελέσματα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μεταξύ των ατόμων που θα γνωρίσετε θα μπορούσε να είναι ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης ή ένας γνώστης της τέχνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν συνιστάται να βιάσετε λύσεις κατά τη διάρκεια της μέρας στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θα έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιλυθούν. Μην παίρνετε επίσης υπόψη σας τη συμβουλή ενός ατόμου, μόνο και μόνο επειδή ισχυρίζεται ότι είναι έμπειρο. Και ακόμη περισσότερο, μη στηρίζεστε σε άτομα που ήταν κάποτε ανταγωνιστές ή αντίπαλοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ηρεμία συνιστάται για σας σήμερα! Η ατέλειωτη ροή πληροφοριών μπορεί να σας κουράσει και να θολώσει την κρίση σας. Για να καθαρίσει το μυαλό σας κάντε μια βόλτα στον καθαρό αέρα ή χαλαρώστε με την συντροφιά ατόμων που δεν σας κουράζουν. Όποιος από εσάς έχει ονειρευτεί εδώ και καιρό να ξεκινήσει ένα προσωπικό δημιουργικό πείραμα, μπορεί να κάνει σήμερα κάποια βήματα στην κατεύθυνση αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρακτηριστικό της μέρας θα είναι η εγωιστική σας συμπεριφορά, κάτι που θα φέρει αρνητικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στους αδέσμευτους, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρύνει ένα άτομο που από καιρό ενδιαφερόταν για σας. Δεν θα είναι όμως όλα δύσκολα ή περίπλοκα σήμερα. Εάν έχετε τη διάθεση και αφιερώστε χρόνο, μπορείτε να απαλλαγείτε από οικονομικές δυσκολίες ή διαφωνίες με συγγενείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να επιτύχετε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις σας, να επιλύσετε με επιτυχία ένα οικογενειακό ζήτημα ή να βρείτε ευχαρίστηση μέσα από κάτι δημιουργικό. Συναντήσεις ή εκδρομές τις απογευματινές ώρες είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Όσοι είναι αδέσμευτοι, καλό είναι επιμεληθούν λίγο περισσότερο την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια της μέρας, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει…

πηγή: alindakanaki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics