Breaking News
10 Οκτωβρίου 2019

Με παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Πέμπτη στα δυτικά και την Παρασκευή στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Το Σάββατο αναμένεται βαθμιαία βελτίωση.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν την Πέμπτη από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, με στροφή από την Παρασκευή σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βαθμιαία ανάπτυξη νεφώσεων και το θερμόμετρο από 14 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Στην Πάτρα, συννεφιά με πιθανότητα βροχής.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα δυτικά και ο υδράργυρος από 12 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια και σταδιακά τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά και ο υδράργυρος από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics