Breaking News
15 Νοεμβρίου 2019

Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιό μας σήμερα, Παρασκευή;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας, θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και θα ανανεώσει την εξωτερική σας εμφάνιση. Σε επίπεδο σχέσεων, ερωτικών, φιλικών ή συναισθηματικών, ίσως έφτασε η χρονική στιγμή να επανεξετάσετε κάποια πράγματα και να κάνετε κάποιες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέρα από τη δουλειά και τις ομολογουμένως πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, υπάρχει και η ζωή που πρέπει να ζήσετε. Ζήστε τη στιγμή και χαρείτε τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώστε τα αισθήματα του/της συντρόφου και αφεθείτε για λίγο στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα είναι καθοριστικές σε θέματα εργασίας και καριέρας. Μελλοντικές προαγωγές και θετικές συμφωνίες θα έρθουν πολύ σύντομα. Η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε σε κινήσεις στρατηγικής σημασίας είναι προς το τέλος του μήνα.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων ή συμβάσεων την περίοδο αυτή, γιατί θα βρεθείτε χαμένοι. Στην συναισθηματική σας ζωή, τα άστρα σας αποκαλύπτουν τα ζεστά συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για έξοδο ή για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά- σιγά εκτιμώνται από τα άτομα που πρέπει και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και ανοίγει καινούργιες προοπτικές! Αποφύγετε, ωστόσο, να συνάψετε δεσμευτικές συμφωνίες την περίοδο αυτή!

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται, αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα από την αρχή! Στην πορεία θα φανούν τα θετικά, αλλά και τυχόν παγίδες που σας έχουν στήσει… ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και το έχετε βιώσει στο πετσί σας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα προτιμήστε να βάλετε λίγη ξεγνοιασιά στη ζωή σας, έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος και θα δείτε κάποια πράγματα μέσα από διαφορετική ματιά. Η πολλή σκέψη επάνω στα προβλήματα που σας απασχολούν το μόνο που μπορεί να φέρει είναι κούραση και θολούρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσον αναφορά σε συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε και ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφός σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Τα σήματα και τα μηνύματα που του στέλνετε είναι ανάμεικτα και αλλοπρόσαλλα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, σκεφτείτε όσα σας απασχολούν στη σχέση σας με το ταίρι σας, αποφασίστε τι θέλετε και κινηθείτε ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πάντοτε κάποιες φιλονικίες και διαπληκτισμούς, αλλά εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Προσοχή επίσης στον εξοπλισμό σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα βλαβών. Από αισθηματικής πλευράς, όλο και κάτι καλό θα έρθει στη πόρτα σας…
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics