Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2019

Τι λένε τα ζώδια για την παραμονή Χριστουγέννων;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός
Κάντε υπομονή και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα ξεπερνιούνται. Κάποιο δάνειο που από καιρό περιμένατε θα είναι η σωτηρία λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

Ταύρος
Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπετε να ξεπεραστούν γρήγορα.

Δίδυμοι
Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας μια γνωριμία μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας καινούργιας σχέσης.

ADVERTISING

Καρκίνος
Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον θα εξελιχθούν σε σχέση.

Λέων
Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να ξεπεραστούν γρήγορα.

Παρθένος
Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας ρομαντικές στιγμές γεμάτες από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία. ‘Έχετε την τύχη με το μέρος σας, εάν δεν κάνετε λάθη στρατηγικής!

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα!!! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε μια διάλυση σχέσεων ή το τέλος ενός δεσμού ή δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.

Τοξότης
Μη γίνεστε πεισματάρηδες σήμερα. Κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά παρέα με το σύντροφο σας.

Αιγόκερως
Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Υδροχόος
Τα πλανητικό σύστημα θα σας φέρει σήμερα κοντά στην διαπίστωση, ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι λιγάκι απατηλή, η επίγνωση όμως του γεγονότος μπορεί να σας γλυτώσει από τα δύσκολα.

Ιχθείς
Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.
mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics