Breaking News
20 Ιανουαρίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι επικίνδυνη για όσους από εσάς δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τα νευρικά τους ξεσπάσματα.

Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σας ή τη καριέρα σας είναι πιθανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλύτερος σας φίλος, ένας συνάδελφος, ο συνεργάτης ή το ταίρι σας θα σας αναγκάσει να είστε προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Δίδυμος
Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας. ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Καρκίνος
Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή όμως παρουσιάζει αντιθέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Λέων
Λίγο πιο ήρεμα ξεκινάει η βδομάδα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και σεις είστε εσωτερικά ήρεμοι και ισορροπημένοι. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας επειγόντων, γιατί έχετε κουράσει τους γύρω σας.

Παρθένος
Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Ζυγός
Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας… Από τη μια τα ξεσπάσματα σας τον τελευταίο καιρό, και από την άλλη η ρομαντική διάθεση σας σήμερα…

Σκορπιός
Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας, γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν… Και ίσως δεν υπάρξουν μελλοντικά ευκαιρίες για επανόρθωση.

Τοξότης
Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Αιγόκερως
Η κοινωνική ζωή είναι κάτι που σας πηγαίνει σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε από σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας, δείξτε αδιαφορία.

Υδροχόος
Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Ιχθείς
Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics