Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2020

Πώς θα είναι η σημερινή Τετάρτη για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Κάποια νέα στον οικονομικό τομέα που περιμένατε, θα έρθουν σήμερα και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να δείξετε πρακτικό πνεύμα και να κάνετε συνετή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, καθώς θέματα επικοινωνίας βρίσκονται στο προσκήνιο. Χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Φανείτε ψύχραιμοι…

ΛΕΩΝ

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σπουδαία ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, που, αν την αδράξετε, θα μπορούσε να σας αλλάξει την ζωή! Με την δημιουργικότητά σας θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε πνευματικά αναγεννημένοι και οι φοβίες και οι ανησυχίες σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας… Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το
ένστικτό σας, μια και ο ανώτερός σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα τι είναι το καλύτερο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστά σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε, όμως, να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πνευματικότητα δεν είναι κατ’ ανάγκη το ισχυρό σας χαρτί, φίλοι Υδροχόοι, η σημερινή μέρα όμως προσφέρεται για περισσότερη πνευματική ενασχόληση.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο για την ψυχική σας ανάταση και να αναγεννηθείτε…

ΙΧΘΕΙΣ

Θα προσελκύσετε την προσοχή επάνω σας και θα έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Κάντε την επιλογή σας ανάλογα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσετε πριν καν ξημερώσει…

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics