Breaking News
12 Μαρτίου 2020

Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων. Φανείτε προσαρμοστικοί με αυτά που σας ζητούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλειά σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρήγματα.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε να εκφράσετε ωμά την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά…

ΖΥΓΟΣ

Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι σχεδιασμένο για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Αν δεν μπορείτε, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε την κατάλληλη διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά και ευδιάθετοι, θα απολαύσετε την ψυχαγωγία, θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics