Breaking News
13 Μαρτίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Ποια ζώδια θα ευνοήσουν και ποια όχι;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ, κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα σάς χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μιας και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σάς συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεών σας. Προσοχή στα ποτά, στα ξενύχτια και γενικά στις καταχρήσεις!

ΛΕΩΝ

Σχεδιάστε πώς θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, ώστε να γίνουν αποδεκτά και περάστε στην πράξη. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε. Ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση και την αναζήτηση πληροφοριών, για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη διαίσθησή σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχική κούραση σάς πιέζει πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα, όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσετε αρκετά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και να καλύψετε κάποια πρόσφατα οικονομικά σας ανοίγματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Εάν «ψάχνεστε» ακόμη, καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας στο υπέροχο ταξίδι του έρωτα…

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics