Breaking News
16 Μαρτίου 2020

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση.

Κριός
Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Ταύρος
Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Δίδυμοι
Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Καρκίνος
Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.

Λέων
Ο έρωτας μπορεί να σας απογειώσει τώρα και να περάσετε τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπετε πως ταιριάζετε σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Παρθένος
Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να φύγει από κοντά σας. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

Ζυγός
Το σημερινό πρωινό σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας.

Σκορπιός
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας κάνει, μέσα από ομορφιά και τρυφερό συναισθηματισμό, ένα το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος… Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την σημερινή ημέρα!

Τοξότης
Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας κατάσταση.

Αιγόκερως
Οι ελεύθεροι, αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να βρεθούν με έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία που θα τους προσφέρει ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος
Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση ή το γάμο σας, μην περιμένετε ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά. Ίσως ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν…

Ιχθείς
Την σκυτάλη των δύσκολων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά όταν δεν μπορείτε να βρείτε άμεσα διέξοδο.

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics