Breaking News
17 Μαρτίου 2020

Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

 

Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση.

Κριός
Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα μαζί. Βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα, αρκεί η ματιά σας να είναι αυστηρή και κριτική.

Ταύρος
Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το βραδάκι, που ξεκινά παρέα με τον ταίρι σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους.

Δίδυμοι
Οι πλανητικές όψεις των ημερών δίνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα μέσα όμως από εμπόδια και αστάθειες…

Καρκίνος
Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση, με πολύ κατανόηση και αγάπη.

Λέων
Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να στέκεστε απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους με αρκετή καχυποψία… Μήπως είναι όλα αποκύημα της φαντασίας σας?

Παρθένος
Επανεξετάστε τους στόχους σας. Ίσως να πρέπει κάτι να αναπροσαρμόσετε ή να διαγράψετε από τη ζωή κάτι που δεν σας εκφράζει πλέον…

Ζυγός
Ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην του ασκείτε πίεση. Καταλάβετε και νιώστε τα βαθύτερα αισθήματα και τις ανάγκες του.

Σκορπιός
Τα άστρα σας βοηθούν να διακατέχεστε από πειθαρχημένη φαντασία και να εκφράζετε δίκαιες απόψεις. Προσοχή στην υγεία σας! Μην κάνετε καταχρήσεις.

Τοξότης
Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Περάστε μια γαλήνια και τρυφερή βραδιά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως
Η αίσθηση ότι ταυτίζεστε με τον δρόμο που αναζητάει το βαθύτερο είναι σας, σας κάνει να νιώθετε αρμονία και να συνθέτετε ένα ευχάριστο περιβάλλον γύρω σας!

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Η φαντασία σας συναγωνίζεται με την λογική σήμερα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και καινούργιες συνεργασίες σήμερα.

Ιχθείς
Μη νομίζετε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σας. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σας ανθρώπους.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics