Breaking News
29 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση.

 

Κριός

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα σήμερα.

Ταύρος

Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε αναμμένα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν.

 

 Δίδυμοι

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που διαμείβονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Καρκίνος

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε αυτή τη στιγμή ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Λέων

Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση shopping therapy, δεν θα σου βγουν σε καλό. Περιόρισε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα.

Παρθένος

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.
Ζυγός

Τα αισθηματικά σας, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Σκορπιός

Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα.

Τοξότης

Η δουλειά σας θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχετε θα λύσετε εύκολα οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας που εξακολουθεί να σας αγχώνει.

Αιγόκερως

Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.

Υδροχόος

Η φαντασία και η διαίσθηση σας, σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και με ξαφνικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ενδοσκόπηση. Μην πιέζεστε να κάνετε επιλογές. Απλά ηρεμήστε, προσγειωθείτε και να μην ενθουσιάζεστε εύκολα
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics