Breaking News
31 Μαρτίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

(Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κριός
Προχωρήστε στον δρόμο σας, σας περιμένουν θετικές εκπλήξεις. Μέσα από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας, επιλέγετε και αυτούς που βάζετε στη ζωή σας…

Ταύρος
Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες.

Δίδυμοι
Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος
Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

Λέων
Το πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία που θα προέρχεται από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας προσεκτικοί πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Παρθένος
Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός
Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!!!

Σκορπιός
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Τοξότης
Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα. Θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα έχετε οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως
Στο σταυροδρόμι καρδιάς – λογικής, για άλλη μια φορά θα ακούσετε την φωνή της λογικής σας. Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Ιχθείς
Το πλανητικό σύστημα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.
MONONEWS.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics