Breaking News
03 Απριλίου 2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

(Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Κριός

Η Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα και προώθηση των στόχων σας σήμερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ταύρος

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες! Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία. Προσοχή όμως στις απογοητεύσεις και εξαπατήσεις.

Καρκίνος

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Τα οικονομικά σας παρ όλου που υπάρχουν εντάσεις, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζευτείτε χωρίς να κάνετε αλόγιστες σπατάλες.

Λέων

Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

Παρθένος

Η κοινωνική ζωή είναι κάτι που σας πηγαίνει σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε από σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας, δείξτε αδιαφορία.

Ζυγός

Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε μυστικές ενέργειες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν αργότερα. Προσοχή επίσης στη διατροφή σας.

Σκορπιός

Θα ήταν κρίμα, η απαισιοδοξία που νιώθετε να χαλάσει τις όμορφες ρομαντικές στιγμές που σας επιφυλάσσει η μέρα. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι αδέσμευτο!

Αιγόκερως

Μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας επικρατεί στο σπίτι. Πάντως αργά το βράδυ μαζεύονται βαριά σύννεφα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι γεμάτη ανασφάλειες! Μη γκρινιάζετε και μην επιβαρύνετε την ψυχολογία του συντρόφου σας με ανούσια ζητήματα.

Ιχθείς

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο.

ζώδια
mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics