Breaking News
07 Απριλίου 2020

Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πεισμωμένοι σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα πορεία της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με υπομονή και διπλωματία θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας τις υποθέσεις που σας αγχώνουν. Δεν θα σας ωφελήσει σε τίποτε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και έριδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι. Αργά το βράδυ, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σύστημα βοήθα στα ξεκαθαρίσματα και τους συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά! Ολοκληρώστε ό,τι αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκρηκτική. Μπορεί να ξεσπάσουν σκηνές έντασης, λόγω παρεξηγήσεων στον αισθηματικό ή και στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκρηκτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οξύνουν το κλίμα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οργανώστε το πλάνο που θα κινηθείτε τις επόμενες μέρες. Ευνοούνται οι αλλαγές σήμερα. Κοινωνικές συναναστροφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.
mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics