Breaking News
09 Απριλίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερόν σας ήμισυ σας καταπιέζει, αλλά, αν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ένταση επικρατεί σήμερα, που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας με τους τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον αισθηματικό τομέα, η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι θολή… Μην ανησυχείτε, όμως, υπέρμετρα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τη μέρα αρκετά δύσκολη! Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα θα επιφέρουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, ενώ η σωματική κόπωση και τα προβλήματα υγείας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλά φροντίστε το έγκαιρα για να ταλαιπωρηθείτε λιγότερο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επανέρχονται και τα απρόοπτα και οι αναβολές στη ζωή μας αυτή τη περίοδο! Σύντομα, όμως, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας δια της επιβολής της άποψης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη, όμως, ένα ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο θα σας πάρει τα μυαλά…

ΙΧΘΕΙΣ

Πάρτε δραστικές αποφάσεις όσον αφορά στα οικονομικά σας. Φανείτε περισσότερο ειλικρινείς και υπεύθυνοι, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με σοβαρότητα.
MONONEWS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics