Breaking News
12 Απριλίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση.

Κριός

Θα νιώσετε αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει την σχέση σας σε αδιέξοδο…

ADVERTISING

Ταύρος

Νέες γνωριμίες με άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε! Κατά τα άλλα ευνοείται η βελτίωση της οργάνωσης της δουλειάς σας ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και εριστικοί με το ταίρι σας. Ίσως όλο αυτό που αισθάνεστε να οφείλεται στις δικές σας ανασφάλειες…

Καρκίνος

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ρίξετε το βάρος στην αποκατάσταση της ηρεμίας στη σχέση σας.

Λέων

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά.

Παρθένος

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Ζυγός

Προσοχή στα οικονομικά σας! Ο εκνευρισμός σας είναι μεγάλος και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Σκορπιός

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλους με την αποκατάσταση της επικοινωνίας !

Τοξότης

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι, αποβάλλοντας τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Οι πλανήτες φέρνουν πίεση, εντάσεις και προστριβές με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή στη διατροφή σας και στην ξεκούραση. Είστε εξαντλημένοι…

Ιχθείς

Οι πλανητικές όψεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες…
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics