Breaking News
14 Απριλίου 2020

Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα και οι πλανήτες;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από την Αλίντα Κανάκη!

 

(Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Κριός
Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον.

Ταύρος
Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Δίδυμοι
Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Καρκίνος
Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Επικρατεί κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να πάρει διαστάσεις, εάν δεν φροντίσετε να ηρεμήσετε.

Λέων
Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ή ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Παρθένος
Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Ζυγός
Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός
Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα.

Τοξότης
Τα αστέρια φαίνεται πως ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Αιγόκερως
Μην βιάζεστε στον χειρισμό των οικονομικών σας προς αποφυγήν λαθών. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε αυτή την περίοδο σε τοποθετήσεις χρημάτων.

Υδροχόος
Με μεθοδικότητα και μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα! Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ζητήματα καριέρας.

Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένταση στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.
Mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics