Breaking News
16 Απριλίου 2020

Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα και οι πλανήτες;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση ότι δεν τους νοιάζεστε.

Ταύρος

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Δίδυμοι

Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα.

Καρκίνος

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Λέων

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Ζυγός

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ανασφάλεια και απογοήτευση. Ευτυχώς που από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα εξελιχτούν πιο ομαλά.

Σκορπιός

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο

Τοξότης

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα

Αιγόκερως

Η ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Υδροχόος

Κάποιες αρνητικές κρητικές σας στενοχώρησαν βαθιά. Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας.

Ιχθείς

Με ηρεμία και αυτοκυριαρχία πρέπει να αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι κατά τη διάρκεια της μέρας. Φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο…
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics