Breaking News
19 Απριλίου 2020

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 19 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

 

Κριός
Χρόνια πολλά! Μια ανάσα την παίρνεις σήμερα, με λίγο συναισθηματική διάθεση αλλά και πολλή όρεξη για φαγητό και για να απολαύσεις.

Ταύρος
Χρόνια πολλά! Ο Ήλιος στο ζώδιο σου κάνει πέρα την αίσθηση άγχους, δυσφορίας και κούρασης. Δέξου αυτά που σου δείχνει για σένα και για τις σχέσεις σου.

 Δίδυμοι
Χρόνια Πολλά! Λειτούργησε με σεβασμό στις σωματικές και ψυχολογικές αντοχές σου, δεν είναι εύκολο να βλέπεις ομίχλη μπροστά και πίσω από κάθε χαρά.

Καρκίνος
Χρόνια Πολλά! Πριν αρχίσεις ν’ αγχώνεσαι, σήμερα χαλάρωσε και απόλαυσε ότι μέσα από την παρέα με τους άλλους, αντιλαμβάνεσαι προς τα πού θέλεις να πας.


Η Πανσέληνος του Κριού και η γιορτή του Πάσχα
Λέων
Χρόνια Πολλά! Ζύγισε καλά τι είναι όντως υποχρέωση κι εφικτό σήμερα και βέβαια τι μπορείς να κάνεις και μην πριζώνεις τους άλλους.

Παρθένος
Χρόνια Πολλά! Αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά πολλά, κυρίως τις σχέσεις και τους συγγενείς σου κι αυτό έχει το ωραίο του, έχει και την απογοήτευσή του.

Ζυγός
Χρόνια Πολλά! Ν’ απολαύσεις τη μέρα όπως μπορείς και να κάνεις ότι πιο χαρωπό γίνεται, ωστόσο κράτησε αυτά που αισθάνεσαι συναισθηματικά επειδή έτσι είναι.


Σκορπιός
Χρόνια Πολλά! Αν δεν αφήσεις αυτά (τα φανταστικά) που θέλεις να σε παρασύρουν τελείως, βλέπεις την φωτεινότερη πλευρά των σχέσεων σου κι είναι ωραίο.

Τοξότης
Χρόνια Πολλά! Εντάξει μπορεί λόγω χαλάρωσης να ξεμπλοκάρεις και να δεις τι χρειάζεται η δουλεία κι η ρουτίνα σου. Κράτησέ το, για να ασχοληθείς σύντομα.

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά! Άσχετα από κουβέντες και μπερδέματα είσαι σίγουρος για τα ερωτικά σου, τα παιδιά σου, την χαρά σου. Μείνε σ' αυτό, δικαιούσαι.

Υδροχόος
Χρόνια Πολλά! Μέσα στα ευχάριστα και τα άβολα, βλέπεις καθαρότερα μέσα σου και στο σπίτι σου. Αυτό είναι, μην βιάζεσαι να κάνεις αντίλογο.

Ιχθύες
Χρόνια Πολλά! Ακούς κι αντιλαμβάνεσαι και βλέπεις τα πράγματα ως έχουν. Προσπάθησε να μην το διαστρέψεις επειδή ανησυχείς και φοβάσαι.
athensvoise.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics