Breaking News
21 Απριλίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από μια μικρή έπαρση και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην ποιότητα της δουλειάς σας, γιατί με τόσους ανάδρομους πλανήτες, τα λάθη και οι παραλήψεις είναι πολύ πιθανά…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα μπορεί να φέρει ανέλπιστες λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα και τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων σήμερα. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει. Η διάθεσή σας παρουσιάζει διακυμάνσεις, εξαιτίας του σημερινού πλανητικού σκηνικού.

ΛΕΩΝ

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους ήρθατε σε αντιπαράθεση τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε βέβαιοι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντά σας αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να εκφράζετε τα αισθήματά σας με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινές απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένα ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Επιστρατεύστε την διπλωματία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας ξαφνιάσει. Μη δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακά γεγονότα στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας σήμερα! Η θετική σας αύρα θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σας χαρίζουν έμπνευση και πνευματική διαύγεια. Προχωρήστε σε αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, για να ανανεωθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πίεση των προηγούμενων ημερών θα σας οδηγήσει σε λανθασμένη διαχείριση και στο να χάσετε τον έλεγχο με τα έξοδά σας. Προσοχή στις αλόγιστες σπατάλες.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics