Breaking News
29 Απριλίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια; Πώς επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

(Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κριός
Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς! Αλλά τα ξαφνικά έξοδα ενδεχομένως να σας χαλάσουν τη διάθεση. Περιορίστε σπατάλες και εξόδους για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος
Η ανάγκη σας για ριζική αλλαγή πολλών δεδομένων στη ζωή σας είναι έντονη και επιτακτική! Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να το συνειδητοποιήσετε και να ξεκινήσετε την αναδιοργάνωση της ζωής σας…

Δίδυμοι
Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Καρκίνος
Ακόμη μια μέρα που απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις επί επαγγελματικών θεμάτων.

Λέων
Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθετε να αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες.

Παρθένος
Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα μπορούν με δουλειά να εξομαλυνθούν πλήρως.

Ζυγός
Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί με τον καιρό σε μοιραία σχέση. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Σκορπιός
Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν. Κάντε υπομονή γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τοξότης
Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Αιγόκερως
Κάποια επαγγελματικά μυστικά που θα φτάσουν στα χέρια σας θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές.

Υδροχόος
Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε αταξία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ιχθείς
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα και το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθείτε με την συμπεριφορά και τις απόψεις του συντρόφου σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics