Breaking News
06 Μαΐου 2020

Τι λένε σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να σας φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία. Προσοχή στις καταχρήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες χαλάρωσης και διασκέδασης θα φέρει η μέρα, ιδίως προς τις βραδινές ώρες. Επωφεληθείτε και χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε τις αντοχές που απαιτεί από σας η μέρα, κάποια πράγματα, όμως, που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα δεν θα πρέπει να τα επιτρέψετε να συμβούν.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται σχέδια για επαγγελματικά ταξίδια ή υπογραφές συμβολαίων. Οι πρωτότυπες ιδέες θα είναι αυτές που θα σας δώσουν το προβάδισμα στον τομέα της καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος… Εκμεταλλευτείτε την μέρα και κάντε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, γιατί ποτέ δεν ξέρετε που θα σας βγάλουν.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακά δεν είστε στα πολύ δυνατά σας σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας, για να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα επιθυμούσατε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο από μηχανής θεός θα εμφανιστεί στο πρόσωπο ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας δώσει χείρα βοηθείας την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί σήμερα να μην χάνετε άλλο χρόνο και να δραστηριοποιηθείτε, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκετές, χρειάζεται όμως και η συμβολή σας για να πραγματοποιηθεί το όνειρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ανανεωθείτε μέσα από ξεκούραση, ψυχαγωγία ή διασκέδαση. Αν και αρχή της βδομάδας, η μέρα είναι εξαιρετική να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικά ίσως να δουν το φως της μέρας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση η αποκάλυψή τους… Από οικονομικής άποψης, προσοχή στις δαπάνες σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικά και περιουσιακά θέματα θα πρέπει να τα δρομολογήσετε. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται εξ ολοκλήρου στην λογική, για να αποφύγετε σημαντικά λάθη.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics