Breaking News
07 Μαΐου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός για ανανέωση και να δραστηριοποιηθείτε με νέα ορμή στην εκπλήρωση των στόχων σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε σημάδια προόδου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα οικογενειακή η σημερινή, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάποια άτομο, ωστόσο, θα σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που καταπιέζατε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν επιδιώξετε να κινηθείτε σήμερα στο παρασκήνιο για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας, δεν θα έχετε αφενός τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αφετέρου θα εκτεθείτε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ζωτική σας ενέργεια χτυπάει κόκκινο σήμερα! Ταυτόχρονα, όμως, ξεμπλοκάρει κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα, δίνοντάς τους μια σημαντική ώθηση.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζονται επιπόλαιες κινήσεις όταν πρόκειται για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η μέρα μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους ή βιαστικούς, με συνέπεια να κάνετε σημαντικά λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε… Σηκώστε τα μανίκια και ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπορεί να είναι σημαντική για την μελλοντική σας εξέλιξη. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη, γιατί τις εποχές που ζούμε, οι ευκαιρίες είναι δυσεύρετες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητήσετε την χαρά και την χαλάρωση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε για λίγο από θέματα καθημερινότητας και να ξελαμπικάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καμπανάκι του κινδύνου για παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν στόχο να υπονομεύσουν τα πλάνα σας χτυπάει σήμερα. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως αποφεύγοντας να κοινοποιείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας σχέση θα είναι αυτή που θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα στην καθημερινότητά σας. Επενδύστε στην αρμονία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έρθει στο φως κάποιο παρασκήνιο που σας αφορά. Η αποκάλυψη θα σας ωθήσει να εκτιμήσετε εκ νέου την στάση σας και την δράση σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αυτοπεποίθησή σας είναι τονωμένη, αυτό όμως ενέχει τον κίνδυνο να παρουσιάσετε τάσεις δογματισμού. Η εμμονή σας στις απόψεις σας μπορεί να βλάψει στις σχέσεις σας.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics