Breaking News
08 Μαΐου 2020

Τι μαρτυρούν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και αισθάνεστε ευτυχείς. Κάποια άτομα, όμως, θα χρειαστούν έμπρακτα δείγματα της αγάπης σας και της στήριξή σας και δεν θα πρέπει να τα απογοητεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η μέρα θα φέρει μια τάση για αλόγιστα έξοδα και καταναλωτικές δαπάνες, που θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας …

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας, για να μην διασαλέψετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες και, κυρίως, με άτομα επιρροής ή εξουσίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα, που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα σήμερα. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις αντιδράσεις σας για να μην αδικήσετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε και το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα ραστώνης σήμερα και ιδανική για χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα παρουσιάζονται σήμερα. Οι ικανότητές σας θα σας δώσουν το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας, αρκεί να καταφέρετε να εστιάσετε στα σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει μερικές πολύ τυχερές μέρες. Μπορείτε να έχετε σήμερα μια επιτυχία σε οικονομικό επίπεδο, που θα σας ανακουφίσει σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα θέματα που θα καταπιαστείτε και θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Επωφεληθείτε των θετικών πλανητικών συγκυριών, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο δουλειάς! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Τα συμπαντικά δώρα δεν είναι συχνά στις μέρες μας…
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics