Breaking News
01 Ιουνίου 2020

Πώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι κέφια έχουν τα άστρα;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς, με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύονται οι θαυμαστές σας και ευνοούνται οι υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια δική σας ψυχρότητα στα αισθήματα φέρνει ατυχία τόσο στα ερωτικά σας, όπου αφήνει ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες, όσο και στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά να δρα μυστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της μέρας.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια κατά την σημερινή μέρα! Ευνοούνται κατά τα άλλα τα επαγγελματικά σας, αρκεί να μην κάνετε παράτολμες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα και των παιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της της εργασίας και της υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών και της εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων, μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα αλληλογραφίας και με εμπορικές συναλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ό,τι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics