Breaking News
11 Ιουνίου 2020

Πώς επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό το κάθε ζώδιο σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

(Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Κριός
Μια ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο δουλειάς! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Τα Συμπαντικά δώρα δεν είναι συχνά στις μέρες μας…

Ταύρος
Η μέρα μπορεί να έχει ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Εκείνο που θα σας αποφορτίσει είναι ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ σας.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει εύνοια, αρκεί να μην κοινολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κινηθείτε μυστικά και θα έχετε την εύνοια τους.

Καρκίνος
Έχετε πολύ ενέργεια! Αξιοποιήστε την με θετικό τρόπο. Κάποιες υπόγειες ή παρασκηνιακές διεργασίες αποβαίνουν προς όφελος σας.

Λέων
Η μέρα μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων εγχειρημάτων σε επαγγελματικό επίπεδο ή το κλείσιμο ενός κύκλου…Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Καιρός να προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά σας απορροφούν τελείως τον τελευταίο καιρό, και δικαίως, είναι όμως καιρός να αφιερώσετε και λίγο δημιουργικό χρόνο στο ταίρι σας. Το δικαιούται…

Ζυγός
Γίνεστε εκνευριστικά λεπτολόγοι σήμερα. Αυτό βέβαια θα σας προστατέψει σε ενδεχόμενες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνομιλίες.

Σκορπιός
Η μέρα είναι εξαιρετικά ερωτική! Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

Τοξότης
Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως
Προσπαθήσετε να μην γίνετε εύκολα επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομο που σας αγαπούν.

Υδροχόος
Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

Ιχθείς
Εάν είστε μόνοι, η μέρα μπορεί να σας φέρει νέες φιλίες. Ό,τι καινούργιο που μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο είναι καλοδεχούμενο, ειδικά αυτή τη περίοδο
mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics