Breaking News
20 Ιουνίου 2020

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

Κριός
Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σου προκαλώντας μια ανάγκη ανάπαυσης, αποκατάστασης της ενέργειάς σου και εστίασης σε δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους και δώσε έμφαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για σένα.

ADVERTISING

Ταύρος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου κι έτσι μέχρι τις 22/7 εστιάζεις στη μάθηση και στη σύνδεση με τους άλλους. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να προσθέσεις περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου, να μάθεις για τους ανθρώπους γύρω σου και να αποκτήσεις νέες πληροφορίες ή δεξιότητες. Την αποψινή βραδιά αφιέρωσέ τη στον ερωτικό σύντροφό σου και αφουγκράσου τις βαθύτερες ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις ευχάριστα με φίλους και να τους εξομολογηθείς τα κρυμμένα σου μυστικά.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ολοκληρώνει τη μηνιαία διέλευσή του στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά ένας κύκλος που προβάλει περισσότερο τον τομέα των αξιών, των οικονομικών, της άνεσης, της αυτοεκτίμησης και των προσωπικών αγαθών σου. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα συμβεί αύριο, καθιστά μια σημαντική στιγμή για παρατήρηση περισσότερο και όχι για νέα ξεκινήματα, παρόλο που η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί τη διάθεση για νέες εμπειρίες.

Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά την μηνιαία του επίσκεψη στο δικό σου ζώδιο και με την αυριανή έκλειψη στο δικό σου επίσης ζώδιο, είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις και να ανακαλύψεις τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου προκειμένου να τη βελτιώσεις. Μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια υπέροχη στιγμή για να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων
Ο Ήλιος περνά στο 12ο οίκο σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη την ανάγκη για ένα διάλειμμα από ανταγωνιστικές ενέργειες ή απαιτητικές καταστάσεις. Σταμάτα να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι για την πορεία των επαγγελματικών σου και άσε το χρόνο να φέρει τις εξελίξεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση και για αυτό θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου κι έτσι ο επόμενος μήνας σε κάνει πιο κοινωνική, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις φιλίες και αποκτάς μια πιο ελπιδοφόρα ενέργεια. Το αίσθημα της ευθύνης για τα επαγγελματικά σχέδιά σου αυξάνεται, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τη φροντίδα του εαυτού σου. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στην ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου το επόμενο διάστημα κρύβει εκπλήξεις.

Ζυγός
Τα κίνητρά σου για επιτυχία αυξάνονται με το πέρασμα του Ήλιου στον τομέα της φήμης και της σταδιοδρομίας σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε ενθαρρύνουν και σε γεμίζουν ενέργεια. Ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η μέρα σου σε σχέση με τη συναισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Πρόσθεσε διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιδιώξτε συναντήσεις με αγαπημένους κοινούς φίλους. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και φλέρταρε με την ψυχή σου.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της μάθησης και της περιπέτειάς σου από σήμερα. Η επιθυμία σου να βγεις από τη ρουτίνα, να καλλιεργήσεις το πνεύμα και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίας σου μεγαλώνει. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεις στα επαγγελματικά και στόχος σου πλέον είναι η επιτυχία. Απόψε η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά.

Τοξότης
Καθώς ο Ήλιος περνά στον ηλιακό 8ο οίκο σου από σήμερα και για ένα μήνα κατανοείς καλύτερα τον εαυτό σου και η ανάγκη βελτίωσης, αλλαγής και μεταμόρφωσης σου μεγαλώνει. Νέες προσεγγίσεις στα εργασιακά και καινούρια κίνητρα ανεβάζουν τις φιλοδοξίες σου. Δώσε έμφαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε σου δίνεται η δυνατότητα να προβάλλεις την απόλυτη θηλυκότητά σου.

Αιγόκερως
Η μέρα φέρνει ένα νέο ηλιακό κύκλο με την κίνηση του Ήλιου στο ηλιακό 7ο οίκο σου για μια διάρκεια ενός μήνα. Τις επόμενες εβδομάδες έρχονται στο επίκεντρο σου σχέσεις είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές ή και οι δυο. Έχεις την ανάγκη συναισθηματικής ισορροπίας μέσω μιας διαφορετικής προοπτικής. Εξετάζεις το παρελθόν και καταλήγεις σε συμπεράσματα κι αυτό να είσαι σίγουρη πως θα σε ωφελήσει σημαντικά. Για απόψε φρόντισε να κανακέψεις λιγάκι τον ερωτικό σύντροφό σου και να τον βάλεις πάνω από τις περιστάσεις και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ξεσκάσεις.

Υδροχόος
Κατά την παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου οι ρουτίνες, η υγεία και η ευεξία σου καθώς και τα επαγγελματικά σου. Νέες συνειδητοποιήσεις και ανάγκες σου έρχονται στην επιφάνεια. Απόφυγε τις αλλαγές στα εργασιακά τουλάχιστον προς το παρόν, μιας και ο ανάδρομος Ερμής θολώνει το κλίμα γύρω σου. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και φρόντισε να ξεσκάσετε και να ξεφύγετε από τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις φιλοφρονήσεις και το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου.

Ιχθείς
Ο Ήλιος περνά σήμερα στον ηλιακό 5ο οίκο σου ξεκινώντας έναν κύκλο ενός μήνα που προβάλλει τη δημιουργική αυτό-έκφραση, την ευχαρίστηση, τα δημιουργικά ενδιαφέροντα και τα χόμπι σου. Μην αφήνεις αναξιοποίητα τα ταλέντα σου στα εργασιακά και πρόβαλέ τα με κάθε τρόπο. Τόνωσε το ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόλαυσε τη βραδιά που είναι γεμάτη με φλερτ και ευχάριστες στιγμές εσύ που είσαι μόνη.
tlife.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics