Breaking News
21 Ιουνίου 2020

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020


Τι προβλέπουν τα άστρα για το τέλος της εβδομάδας; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε το συναίσθημα της αδικίας να σας κυριεύσει και να υπαγορεύσει την στάση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

ΛΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα κοινωνική η σημερινή μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για μια ευχάριστη Κυριακή! Ξεχάστε τις καθημερινές σας σκοτούρες, παρέα με αγαπημένα σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή, που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε όσα καλά αυτή σας χάρισε. Όλα θα γίνουν την ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει αν σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού, για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειές σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ότι σπείρεις, θα θερίσεις», λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με την τελευταία σχέση σας που απέτυχε.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτό σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics