Breaking News
27 Ιουνίου 2020

Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

(Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Κριός
Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας πεισμώσουν. Με μια σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Ταύρος
Σας απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να σας οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Δίδυμοι
Ημέρα αισιοδοξίας καθώς και μια καλή μέρα, με χαλαρή διάθεση να στοχαστείτε και να σχεδιάσετε τις δράσεις σας για το επόμενο χρονικό διάστημα!

Καρκίνος
Εύνοια καταγράφεται στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Λέων
Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντος σας που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πράγματα για τις σχέσεις σας…

Παρθένος
Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Ζυγός
Η δημιουργικότητα σας είναι σε άνθιση και θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα ευκαιρία σε επαγγελματικό τομέα. Επωφεληθείτε των Συμπαντικών δώρων…

Σκορπιός
Ξεμπλοκάρεστε συναισθηματικά και ανοίγετε την καρδιά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.

Τοξότης
Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε με φιλικές παρέες. Δεν θα ήταν σοφό να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα.

Αιγόκερως
Ανατροπών ημέρα η σημερινή, με πρόσωπα από το παρελθόν να απορυθμίζουν την μέρα σας! Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε…

Υδροχόος
Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους.

Ιχθείς
Επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με άτομο του επαγγελματικού ή φιλικού περιβάλλοντος σας, καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λογομαχίες.
mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics