Breaking News
17 Ιουλίου 2020

Η STIGA, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εδώ και δεκαετίες εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού, που είναι μεγάλος χορηγός της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Δώρισε στο Ίδρυμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος μεγάλη ποσότητα από είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης,

τα οποία θα σταλούν σε χώρες μη προνομιούχες στην επιτραπέζια αντισφαίριση, που τα έχουν ανάγκη. Ρούχα, παπούτσια και άλλα. Το ITTF Foundation είναι το βασικό όχημα στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης της ομοσπονδίας. Προωθεί παγκοσμίως το πινγκ πονγκ για ανάπτυξη και ειρήνη και μέσα από την προσπάθεια διάδοσής του στηρίζει και δράσεις, που γίνονται σε διάφορα μέρη. Μάλιστα, στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης άρχισε και είναι σε εξέλιξη η καμπάνια #TableTennisUnited, όπου με δωρεές ιδιωτών ή φορέων του αθλήματος ενισχύονται αθλητές, προπονητές, διαιτητές, εθνικοί σύλλογοι και διάφορα πρότζεκτ, που χρειάζονται βοήθεια σε αυτές τις ειδικές συνθήκες.

Η κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας της STIGAέγινε μεγάλο θέμα στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Με τον τίτλο «η STIGASportsστηρίζει το Ίδρυμα ITTF» το ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα: « Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι ήρωες είναι γύρω μας. Η σουηδική αθλητική εταιρεία STIGASportsπροχωρά σε αυτόν τον μεγάλο δρόμο προσφέροντας βοήθεια, σε εκείνους που τη χρειάζονται.

Η STIGA, η σουηδική εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού, που ιδρύθηκε το 1944, δώρισε πολύ πρόσφατα στο Ίδρυμα ITTF μία σημαντική ποσότητα με είδη ρουχισμού και παπούτσια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Αυτή η φιλανθρωπική πράξη έγινε έπειτα από συντονισμό του Φέλιξ Γουίρστρομ, ο οποίος είναι Marketing Manager της εταιρείας.

Η STIGA Sports έχει κάνει μια μεγάλη δωρεά σε είδος, κυρίως με τη μορφή εξοπλισμού επιτραπέζιας αντισφαίρισης και παπουτσιών. Αυτά μεταφέρθηκαν σε πάνω από 170 χαρτοκιβώτια, τα οποία παραδόθηκαν απευθείας από τη Σουηδία στη Λειψία της Γερμανίας.

Αφού πέρασε και ταξινόμησε όλες τις προμήθειες STIGA, το Ίδρυμα ITTF εργάζεται τώρα για να διανείμει τις δωρεές στις διάφορες παγκόσμιες πρωτοβουλίες και σε έργα, τα οποία «τρέχουν». Αυτή η κίνηση θα προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια σε παιδιά και ενήλικες στην κοινότητα του αθλήματος.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ορισμένα από τα αντικείμενα, που προσφέρθηκαν από την STIGA, παραδόθηκαν πρόσφατα στην Ιρανική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTA) ως μέρος του Ταμείου Επείγουσας Βοήθειας του Ιδρύματος ITTF. Η ITTA χρειάζεται επί του παρόντος βοήθεια για την ανοικοδόμηση των εγκαταστάσεων προπόνησης πινγκ πονγκ, οι οποίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τη μεγάλη πλημμύρα του 2019.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι, που μπορούμε να βοηθήσουμε το Ίδρυμα ITTF στη συνεχή προσπάθειά του να χρησιμοποιήσει το όμορφο άθλημά μας για να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της STIGA Sports Αντρέας Ζάντρεν.

Το Ίδρυμα ITTF και η ίδια η διεθνής ομοσπονδία ευχαριστεί τη STIGA «για τη γενναιόδωρη δωρεά της και είναι βέβαιη ότι αυτή η συνεισφορά θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ένα ευρύ φάσμα χωρών».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics