Breaking News
15 Αυγούστου 2020

Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος θα περάσει με αρκετά καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, με σταθερό το μελτέμι στο Αιγαίο στα 6 και τοπικά στο Καρπάθιο στα 7 μποφόρ και ζέστη πιο αισθητή στη δυτική Ελλάδα.

Μόνο στη Μακεδονία από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα χαλάσει με τοπικές καταιγίδες ισχυρές. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από πλευράς θερμοκρασιών και ανέμων δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Με ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο στα 8 μποφόρ θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι στη Μακεδονία, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια με λίγες απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 38 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 15 έως 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι τοπικά έως 7 μποφόρ στο Καρπάθιο και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά της Θεσσαλίας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 16 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics