Breaking News
08 Οκτωβρίου 2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νίκη του επί του Ρούμπλεφ (7-5, 6-2, 6-3) δεν κατάφερε να απλά να βρεθεί στα ημιτελικά του Roland Garros, αλλά επέστρεψε και στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας με τη πρόκρισή του στους «4» την Δευτέρα (12/10) θα παίρει τουλάχιστον 540 βαθμούς, θα προσπεράσει το Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, ξανά μετά τις 12 Αυγούστου 2019.

Τα πράγματα για τον Στέφανο Τσιτσιπά θα μπορούν να είναι και καλύτερα αφού με πιθανή κατάκτηση του Roland Garros, θα βρεθεί στο Νο.4, κάτι που δεν έχει καταφέρει ξανά, προσπερνώντας τον Ρότζερ Φέντερερ. Αν ο 22χρονος τενίστας αποκλειστεί στον ημιτελικό, η θέση που θα έχει θα είναι 4η με διαφορά 705 βαθμούς από τον Ελβετό, ενώ με ήττα του στον τελικό θα μειώσει στους 225 πόντους τη διαφορά από τον έμπειρο τενίστα.

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics