Breaking News
14 Οκτωβρίου 2020

Α1 Ανδρών (2η αγωνιστική): Δεύτερη ήττα για την ομάδα της μαστίχας


Σημαντική νίκη, τη δεύτερη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, πέτυχε ο ΝΟ Χανίων. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, μετά το διπλό στο Βόλο, επιβλήθηκε στην έδρα της επί του ΝΟ Χίου με 7-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι Χανιώτες με έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχοντας επικρατήσει κόντρα σε αντιπάλους που έχουν θέσει τον ίδιο στόχο, εκείνον της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και φυσικά κερδίζουν έδαφος. Για τον ΝΟ Χίου είναι η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και μένει τελευταίος χωρίς βαθμό.

Ο ΝΟ Χανίων προηγήθηκε με 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (3-3) στη λήξη της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια, όμως, οι Χανιώτες έλεγξαν τον ρυθμό, πήραν προβάδισμα δύο γκολ και το αύξησαν μέχρι το φινάλε.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΧΙΟΥ 7-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 1-3, 1-0, 3-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Ουίλιαμς 1, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Πίσσας, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Σπάχιτς, Κανδανολέων.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Γκρούγουελ, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλος Γ., Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ι., Γκίλλας 2.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κραβαρίτης
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics