Breaking News
03 Νοεμβρίου 2020

Ένας Γάλλος στον δρόμο του Έλληνα τενίστα


Πρεμιέρα απέναντι στον Ούγκο Ουμπέρ, Νο 34 της παγκόσμιας κατάταξης, θα κάνει απόψε (20:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rolex Paris Masters, διεκδικώντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά.

Ο 22χρονος Γάλλος, γεννημένος στην πόλη Μετς, ξεπέρασε με δυσκολία στα τρία σετ το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ, 4-6, 6-2, 7-6(1) και θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Ουμπέρ, ο οποίος στο Αμβούργο απέκλεισε τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, παραμένει αήττητος από την προπερασμένη εβδομάδα στην Αμβέρσα, όπου και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο καριέρας του, νικώντας 6-1, 7-6 (4) τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εφόσον ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου, στον 3ο γύρο θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Μαρίν Τσίλιτς ή Κορεντίν Μουτέ που αγωνίζονται νωρίτερα την Τρίτη (18:00).

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics