Breaking News
05 Νοεμβρίου 2020

Το χρυσό ζευγάρι της γυμναστικής περιμένοντας και το δεύτερο παιδί τους ευχήθηκε στην ενός έτους Σοφία του


Σε πελάγη ευτυχία πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Bασιλική Μιλλούση. Ο ερχομός της κόρης τους πριν από έναν χρόνο (κι ενώ περιμένουν και τη δεύτερη κόρη τους) ολοκλήρωσε τον έρωτα του χρυσού ζευγαριού της γυμναστικής. Σήμερα (4/11) η μικρή Σοφία είχε τα πρώτα της γενέθλια και οι ευτυχισμένοι γονείς ανήρτησαν στα social media τρυφερά post με τις καλύτερες ευχές τους.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές.

«Μια εικόνα, ένας χρόνος δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις…Ένα έχω να πω,ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς, να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!
#1stbirthday #babysophia», έγραψε στη λεζάντα του κολάζ της η Βασιλική Μιλλούση.

Ομως και το «χρυσός»… χαζομπαμπάς ευχήθηκε στην κόρη του μένα ξεχωριστό τρόπο… «Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή ! 1 χρόνος μαζί μας ! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι γερή και τυχερή ! Σ’ευχαριστώ @vasilikimillousi που έφερες αυτο το θαυματάκι στη ζωή μας !
#babysophia #1year #love» έγραψε στη λεζάντα κάτω από τις δικές του φωτογραφίες…
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics