Breaking News
13 Ιανουαρίου 2021

Έγινε η πρώτη εν ενεργεία αθλήτρια που θα είναι εκπρόσωπος των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ
Θανάσης Μαργαρίτης

 

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ελληνικό στίβο, όπου από σήμερα οι αθλητές θα είναι εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εν ενεργεία αθλήτρια!

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπελιμπασάκη, την οποία είχαν προτείνει πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στην Ομοσπονδία, θα έχει δικαίωμα ψήφου όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των Αθλητών όταν υπάρχει τέτοιος. Εάν δεν υπάρχει η επιλογή είναι αρμοδιότητα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να ακούσει τους αθλητές της, ορίζοντας την πρωταθλήτρια από την Κρήτη ως εκπρόσωπό τους στα ΔΣ. Ο συγκεκριμένος ορισμός θα ισχύει μέχρι την δημιουργία Συλλόγου Αθλητών, στην αρμοδιότητα του οποίου θα είναι η αναθεώρηση ή μη της παραπάνω απόφασης.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics