Breaking News
27 Ιανουαρίου 2021

Η αεικίνητη πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής και νυν εκπρόσωπος των αθλητών στην ΕΟΕ, ετοιμάζεται να παίξει έναν νέο ρόλο στη ζωή της
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Η γυμναστική την κέρδισε από μικρή. Δεν άργησε να καταλάβει ότι «το ‘χει», όπως λέει ο λαός, ότι ήταν γεννημένη για να επιτύχει σε ένα άθλημα απαιτητικό, δύσκολο, που προϋποθέτει να εκτελείς άψογα και την τελευταία λεπτομέρεια.

Έπειτα από μια μεγάλη καριέρα στην ενόργανη, η Βασιλική Μιλλούση αποχαιρέτησε τον πρωταθλητισμό, αλλά οι υποχρεώσεις δεν μειώθηκαν. Τουναντίον, πολλαπλασιάστηκαν!

Πλέον, υπηρετεί τον αθλητισμό από το πόστο της εκπροσώπου των αθλητών και των αθλητριών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, φροντίζει ώστε ο σύντροφός της και αγαπημένος αθλητής όλων των Ελλήνων, Λευτέρης Πετρούνιας, να προετοιμαστεί απερίσπαστος για να φέρει στην πατρίδα ακόμα μια μεγάλη διάκριση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και περνάει αυτή την ευχάριστη, τη γλυκιά… δοκιμασία της μανούλας που μεγαλώνει δύο μωρά.

Και τώρα, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, συμμετέχοντας δυναμικά στην εκλογική μάχη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ενισχύοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Προβιά.

Για αυτό εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Βασιλική βρήκε το μικρό ανοιχτό παράθυρο στον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο της για να μιλήσει στο Sports3.gr για τους ρόλους της ζωής της: τα αθλητικά της χρόνια, την ενόργανη γυμναστική, τη μητρότητα, τον συνδικαλισμό, τις επερχόμενες εκλογές και τον Λευτέρη Πετρούνια και να επιλέξει για εμάς τον πιο σημαντικό!

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Βασιλικής Μιλλούση:
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ και Φίλιππος φουλ για την πρώτη τους νίκη

Ο καιρός σήμερα 27/01/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics