Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Eγραψαν για τον «Έλληνα Μαραντόνα»

 

Γνωστός στην Αργεντινή ο Βασίλης Χατζηπαναγής παρομοιάζοντας τον με τον Μαραντόνα.

Συγκεκριμένα ο γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο, παρουσιάζοντας στο κοινό της χώρας του μερικές «μαγικές» στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Έγινε «viral» το βίντεο καθώς έχει προκαλέσει χαμό στο ποδοσφαιρικό κοινό. Πολλοί χρήστες τόνισαν τις ομοιότητες του Χατζηπαναγή με τον Μαραντόνα.

Ο «θόρυβος» που δημιούργησε η ποδοσφαιρική ιδιοφυία του Χατζηπαναγή στην Αργεντινή ήταν τέτοιος που η ιστοσελίδα «lastima a nadie maestro» έκανε ολόκληρο θέμα την πορεία του «Βάσια» με τη φανέλα του Ηρακλή, παρομοιάζοντάς τον σαν τον «Έλληνα Μαραντόνα».
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεντόγλου: «Μπορώ και καλύτερα!»

Συνάντηση Αυγενάκη με τους αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Ροδόπης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics