Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2021

Αναβλήθηκε ο τελευταίος αγώνας-κριτήριο για το Τόκιο, χωρίς να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
Βασίλης Γεωργιώτης  

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα με τα προολυμπιακά τουρνουά, όσο πλησιάζουμε προς τη μεγαλύτερη των διοργανώσεων.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής ανακοίνωσε σήμερα (15/2) την αναβολή του αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ντόχα, που επηρεάζει άμεσα και την επιβεβαίωση της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για τις 10-13 Μαρτίου, επρόκειτο να σφραγίσει το εισιτήριο του ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο, αλλά τώρα με δεδομένο ότι ανακοινώθηκε αναβολή και όχι ματαίωση, δόθηκε παράταση στην αγωνία και σίγουρα επηρεάζει και τον προγραμματισμό όλων των αθλητών και των αθλητριών.

Το παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα είναι ο τελευταίος αγώνας της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων οργάνων, από όπου θα προκριθούν για το Τόκιο έξι αθλητές και τέσσερις αθλήτριες, ένας και μία σε κάθε όργανο
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα ζώδια 15/02

Βεβαίωση μετακίνησης: Πότε επιβάλλονται πρόστιμα (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics