Breaking News
23 Απριλίου 2021

Βασιλική Μιλλούση: «Καλή επιτυχία μπαμπά μας» ήταν το μήνυμα της συζύγου του Λευτέρη Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια! Ο «άρχοντας των κρίκων» έκανε μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στους αγώνες και κατάφερε να μπει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης που γίνεται στη Βασιλεία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις του συζύγου της αλλά και στον αυριανό τελικό στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.366 βαθμούς στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης στην Ελβετία σε ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6.300 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και την επάνοδό του στην κορυφή της Ευρώπης, αφού μέχρι τον τραυματισμό παρέμεινε ανίκητος από το 2015 ως το 2018.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Πάλη – Ευρωπαϊκό: «Ασημένια» η Πρεβολαράκη [vid]

Όλα τα ζώδια 23/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics