Breaking News
23 Απριλίου 2021

Με «σπασμένα φρένα» συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Barcelona Open, νικώντας με 2-0 τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και περνώντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 25 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση επικρατώντας αυτή τη φορά του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ με 2-0 σετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του 20χρονου Καναδού με 6-3, 6-3 και πήρε την πρόκριση στους «4» του Barcelona Open.

Έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες φέτος στο χώμα και δεν έχει χάσει ούτε σετ (15-0).

Το Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Παίζει ολοκληρωτικό τένις, διαχειρίζεται άψογα τους καθοριστικούς πόντους των αγώνων και αρνείται να ηττηθεί.

Ο αντίπαλος του μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος βέβαια βρήκε σύντομα την απαραίτητη συγκέντρωση παίρνοντας τα ηνία.

Το πρώτο του σέρβις ήταν εξαιρετικό (29/37, 78%) και οι επιστροφές του εντυπωσιακές. Έπαιξε πιο αποφασιστικά απ’ τον αντίπαλό του, έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, ενόψει της συνέχειας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυνηγάει τον πρώτο τίτλο του σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 500, έχοντας προκριθεί για δεύτερη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης και περιμένει αύριο (24/4) στις 14:30 τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ (No. 19) στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Χατζηπαναγής: απολαύστε τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του Βασίλη Χατζηπαναγή.[vid]

Βασιλική Μιλλούση: Περήφανη για τον Λευτέρη Πετρούνια [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics